Раздяла с мъж Близнаци – какво трябва да знаем

Раздяла с мъж Близнаци

Известно е, че мъжете Близнаци са едни от най-сладкодумните и интелигентни зодии. Типичното им сладкодумие не се изчерпва и при раздяла с Близнаци.

Може би няма да успеете да вземете думата до последно. Те ще ви обясняват надълго и широко нещата от живота, ще разясняват философски смисъла на връзката ви и ще цитират мъдри мисли. Същото ще се случи и ако вие решите да скъсате с мъж Близнаци. Изобщо – ще се питате разделяте ли се, или сте на някаква лекция.

А после без драми и никакви излишни емоции, всичко ще приключи много бързо. Така е – мъжете Близнаци не си падат по дълбоките и изпълни с чувства връзки.

Те бързо се вдъхновяват в началото на взаимоотношенията, но после много бързо губят интерес. И ако жената не ги впечатлява непрекъснато, ако не възбужда интереса им и не ги разнообразява по всякакъв начин, раздялата за тях ще е повече от добре дошла.

Раздяла

Истината е, че често може да останете разочаровани след връзка с Близнаци. Някак ще имате чувството, че ви се е случило нещо вихрено, бързо, силно като изживяване, дори разтърсващо, което не е успяло да се разгърне съвсем до край.

Възможно е връзката ви да приключи толкова бързо и неочаквано, че да останете изключително изненадани от подобно развитие на нещата. Ще се питате – Къде сбърках и изобщо какво ми се случи? , но няма да може да си дадете отговор.

Мъжът Близнаци обаче съвсем няма да се интересува какво се питате вие и какво преживявате. За него нещата са такива, все едно нищо не се е случило. Ако ви срещне случайно след раздялата, сърцето му няма да трепне.

Ще се държи с вас, както с всички останали. Освен това много бързо след края на връзката ще намери ваш заместител. Особено в младите си години представителите на силния пол от зодията винаги са заобиколени от обожателки и никога не страдат от липса на интерес към тях.

Нова връзка с мъж Близнаци

Така е, тъй като винаги са център на вниманието, разиграват сцени и се правят на шутове, защото обичат да ги харесват и да усещат възхитата на околните. И поради егоцентризма, част от характера на зодия Близнаци, безкомпромисно сменят връзките си веднага, когато престанат да се чувстват комфортно в тях.

Може да се разгърне и една изключително странна развръзка след раздяла с мъж Близнаци. Тъкмо когато сте решили, че вече сте скъсали, той може ненадейно да се появи, все едно никога не сте се разделяли, и да продължи да играе ролята на ваша половинка.

И съвсем скоро отново да изчезне. Изобщо, не очаквайте постоянство от мъжете в зодията нито по време на връзката, нито при раздялата. Те определено не знаят какво искат. Затова - бъдете готови за всичко след раздялата!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати