Как да скъсам с мъж Рак?

Как да скъсам с мъж Рак

Мъжете от зодия Рак винаги се привързват силно и от самото начало на връзката започват да мечтаят за семейство и дълъг съвместен живот.

Факт е, че са склонни да бъркат емоционалната нужда с любов, което може да доведе до редица проблеми във връзката, включително да ги накара да се чувстват сякаш светът свършва. Така че, ако искате да скъсате с Рак, пригответе се за любовни драми.

Този мъж никога не би допуснал връзката му да приключи с лекота, така че раздялата с мъж Рак може да бъде най-трудното нещо, което някога сте правили.

Когато късате с мъж Рак, не се учудвайте, ако започнете да го виждате на всякъде. Много често дълго след раздялата те могат да продължават да ви следят, както в социалните мрежи така и на живо, така че не е изключено да ви се прище да си смените името и да избягате в друга страна, само и само да се отървете от тях.

Не че той ще ви направи нещо лошо, но няма да е трудно за него да убеди всичките ви общи приятели да не говорят с вас, след като сте посмели да разбиете сърцето му и да го напуснете.

Ако все пак ако сте сигурни, че искате да скъсате с мъж Рак, задължително трябва да имате стратегия преди да го направите или ще се окажете съвсем сама в обкръжението си.

За начало трябва да сте мили, но да избягвате интимността. Може също да го запознаете с нов човек, с който смятате, че ще си допаднат. Това би му показало, че има други възможности и че той може да се окаже в обятията на друга за нула време.

Как да скъсам с мъж Рак?

Това е начинът да го накарате да се почувства уверен преди да отворите темата. Когато му съобщите, че искате да се разделите трябва да сте спокойни и в същото време непоколебими, защото той разчита хората много лесно и е много умел в използването на собствената им неувереност срещу тях самите.

Мъжът Рак обича да бъде сам от време на време и да има време за себе си, така че ако вие постоянно се опитвате да му разваляте това свободно време или настоявате да бъдете залепени един за друг това ще го накара да се чувства раздразнен и неудовлетворен, което лесно може да доведе до раздяла.

Същото важи, ако често му се подигравате или критикувате как изразява чувствата си или самия факт, че е толкова чувствителен. Също така този мъж не обича грубостта, защото е много чувствителен, което означава, че всякакви вербални или физически прояви на грубост могат да го накарат да избяга от вас завинаги.

Друго нещо, което със сигурност би отблъснало мъжа Рак, е ако се държите грубо или неуважително към майка му. Той е много привързан към жената, която го е отгледала, и не би позволил някой да я обижда или напада по какъвто и да е начин.

Друг начин да се отървете от мъж Рак, е да започнете да му казвате какво да прави. Точно като раците в океана, които се движат само настрани, ако се опитате да го накарате да се движи напред това със сигурност ще го разстрои.

Най-главното нещо, което би го отблъснало е, ако вие не искате семейство. Той иска уютен дом, добра съпруга и послушни деца, така че ако вие не си представяте живота ви така той няма да има абсолютно никакъв проблем да прекрати нещата помежду ви на мига.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати