Как да скъсам с жена Рак?

раздяла с жена Рак

Жените Рак биха приели една раздяла изключително трудно, още по-трудно ще им е и да я преодолеят и със сигурност ще я изкарат цяла трагедия. Най-доброто, което бихте могли да направите, когато решите да се разделите с жена Рак, е да не я изненадвате. В момента, в който започнете да се замисляте за раздяла започнете и да показвате ясно чувствата си, може дори да споменете, че сте нещастни или че нещата не вървят.

Когато моментът настъпи трябва да сте честни и внимателни, за да не кажете нещо обидно, тъй като за тези жени нещата и без това най-вероятно вече са много болезнени. Не трябва да изтъквате какво е направила погрешно и да й обяснявате подробно защо вече не искате да бъдете заедно.

Когато бива изоставена, на тази дама трябва да й се казват най-вече положителни неща, защото тя става крехка и уязвима, особено когато осъзнае, че това наистина е края на връзката ви завинаги. Не бива да казвате нищо двусмислено или да намеквате, че има шанс да се съберете. Трябва просто да бъдете чувствителни към проблема и да подходите внимателно.

Спокойствието е от изключителна важност в тази ситуация, така че се постарайте да не се разплачете, тъй като това най-вероятно ще я накара и тя да заплаче. Жената Рак има нужда вие да бъдете силните и спокойните и да покажете, че я подкрепяте, дори ако планирате да напуснете живота й скоро след това.

Възможно е в мъката си тя да ви каже някои злобни или обидни неща, но не бива да й отговаряте по същия начин, защото това само ще превърне ситуацията в истинска трагедия. Останете спокойни и изтърпете тирадата й, и без туй тя сигурно не мисли и половината от тези неща, просто иска да усетите поне малка част от болката й.

как да скъсам с жена Рак

Също така е препоръчително да й покажете, че я уважавате, така че ще е добре да кажете нещо хубаво за нея. За нея би било чудесно да чуе, че тя е невероятна личност и раздялата е чисто и просто несъвместимост на характери. Уверете се че не звучите фалшиво, и просто бъдете честен, тъй като е малко вероятно това да са лъжливи думи. Ако пък единственото, което можете да кажете, би я наранило повече, по-добре недейте.

Изключително трудно е да накарате жена от зодия Рак да ви напусне, защото те са изключително силни и обичат партньора си отдадено, така че са готови да изтърпят почти всичко, за да останат с тях и да продължат да им дават от безграничната си любов.

Също така те са експерти в прикриването на чувствата си, затова е възможно да изглеждат супер щастливи, а отвътре да ги разкъсва тъга - или обратното. Не би било изненада ако в един момент жената Рак обмисля да скъса с вас, а в следващия се е отказала и се хвърля с нова настървеност във връзката ви.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати