ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»Идеи за романтичен подарък

Идеи за романтичен подарък

Идеи за романтичен подарък
Стилна сгъваема масичка за лаптоп-30%
Препоръчано за теб:
Стилна сгъваема масичка за лаптоп
35.00 лв.
24.50 лв.
Виж ››

Повечето хора подхождат тривиално и практично, когато искат да направят романтична изненада. Много често те подаряват дреха, парфюм, бижу или аксесоар.

Но представете си – колко по-вълнуващо е да получим или да направим романтичен подарък на партньора си? Това не само носи радост и изненада, но заздравява и укрепва връзката.

А също – предразполага за романтични преживявания заедно. Ето някои универсални идеи за романтични подаръци за мъже и жени.

Колаж от снимки

Това никога не е изтъркана идея, защото непрекъснато се трупат спомени за прекрасни мигове, прекарани заедно. А когато те бъдат визуализирани по приятен начин и стоят пред очите ни, това е само още един стимул за нови прекрасни преживявания. Тайно направете подбор от най-скъпите ви снимки заедно и поръчайте да ви направят романтичен колаж с тях.

Ако владеете някоя компютърна програма, може сами да си ги монтирате. После разпечатате колажа и го сложете в рамка. Разбира се, не по-малко мил е вариантът да отпечатите отделните снимки и да ги налепите върху твърд картон, като допълнително украсите с изрисувани собственоръчно от вас елементи или надписи. Така още повече ще личи вложеното в подаръка отношение, усилия и старание от ваша страна.

Общ портрет или карикатура

Изберете прекрасна обща снимка от любимо ваше място и поръчайте на художник да ви я нарисува. Може да сте във „вашия ресторант“, на „вашия плаж“ или на „вашето си място“ – което и да е то.

Или измислете забавна обща сценка, пресъздаваща мило и съкровено преживяване от общото ви минало и поискайте да ви я претворят в карикатура. Какво по-романтично от подарък-картина, която пресъздава вас двамата. А и колко често някой ви е рисувал? При това заедно с любимия. Със сигурност подобен подарък ще докосне романтичните нотки в душата на вашия партньор.

Романтична изненада

Билет за романтично пътешествие

Най-романтичните преживявания се случват на романтичните пътешествия. Някои дестинации са класически романтични дестинацииПариж, френски прованс, Венеция, пътешествие с яхта и каквото друго ви хрумне, че ще развълнува партньора ви.

Разбира се, ще трябва да изчакате падането на карантината заради коронавируса, но билетът си е билет и гарантира предстоящо романтично приключение. Тъкмо мечтата и очакването ще направят преживяването след това още по-сладко.

Любими романтични песни

Това е класика сред романтичните подаръци. Направете подбор от любими романтични песни, които предизвикват скъпи емоции у партньора ви.

Така ще може да си ги слуша сам и да мечтае за вас или пък да ги слушате заедно, прегърнати на дивана, например. Може да ги запишете на диск, на флашка или карта-памет или – както прецените, че ще е удобно за човека, на който подарявате.

Персонализирано творчество

Много модерни са персонализираните подаръци. Това са вещи, създадени специално за някого по поръчка – например чаша с вашето име, с лично послание, бижу със специален надпис или изображение и т.н.

Но тук не става дума за обикновен предмет, а творчество, специално посветено на човека, когото искате да зарадвате. Може би не знаете, но може да поръчате на поет да сътвори поема или писател да напише разказ за вас по предварително зададени ключови моменти от сценария.

Или пък композитор да напише песен за любимия ви човек. А също – анимация или видео с романтичен привкус, разработено специално за него или за нея. При избора на персонализирано творчество се съобразявайте с вкуса на човека, на когото ще подарявате, както и с това кое ще го накара да се чувства най-романтично.

Романтична вечеря изненада

Класическа романтика

Ако всички тези предложения ви се струват твърде нестандартни, винаги може да подарите романтична вечеря на свещи и изискано вино, с кутия вкусни бонбони и изискан сладкиш, романтична музика и танц за двама.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest