ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Раздяла с мъж Телец - какво трябва да знаем?

Раздяла с мъж Телец - какво трябва да знаем?

Раздяла с мъж Телец

Мъжете Телци се нуждаят от повече време преди да пуснат партньора си и окончателно да сложат край на взаимоотношенията си. Веднага щом решението се вземе и от двете страни, обаче всеки тръгва по своя път и няма връщане назад.

Не спирайте да четете дотук, защото в тази статия ще ви разкрием как се държи мъжът Телец по време на раздялата.

Топ 5 неща, които трябва да знаете за раздялата с мъж Телец:

- Не очаквайте да промени нещо, относно избора или отношението си към вас, защото няма да го направи;

- Той ще направи да изглежда така, сякаш е твърде засегнат от случващото се;

- Внимавайте да не го разгневите и да го изкарате извън нерви;

- Той ще предизвика себе си и ще продължи напред възможно най-скоро;

- След определен период от време, той всъщност може да се превърне в надежден за вас приятел.

Животът на мъжа Телец може да бъде сериозно разтърсен от раздялата. В действителност той е такъв тип човек, че дори е способен да се заключи в спалнята си, без да спира да плаче, ако това му казва сърцето.

След като най-накрая приеме, че повече няма да бъде с половинката си, той ще прекара известно време в борба с болката и ще размишлява за нещата, довели връзката им до подобно събитие.

Той ще се чуди дали бившата му някога е плакала за него, дали е забравил нещо важно в отношенията им, дали я е наранил по някакъв начин или дали е могло да направи нещо, за да не свършат нещата по този начин.

Много вероятно е той да съжалява за раздялата и да си припомня всеки отминал момент от времето, когато е бил с жената, която обича.

Мъжът Телец обикновено скърби по-дълго време, в сравнение с мъжете от другите зодиакални знаци.

Той е известен с това, че е спокоен, мил и рядко губи самообладание. Ако обаче е раздразнен, може да бъде наистина страшен и непредсказуем.

Малко са хората, които наистина знаят как действа, когато е ядосан и какво може да направи в такива моменти.

Това, което всички трябва да осъзнаят, е, че той е много земен човек и това е причината да не приема схващанията на останалите. Фактът, че той смята, че чуждото мнение няма смисъл, понякога може да му донесе много проблеми.

Онези, които са на пътя му, не трябва да го изкарват извън нерви, защото той може да отприщи гнева си. Това означава, че може да накара жената, която е поискала да се разделят да се почувства така, сякаш няма никаква гордост или достойнство.

Раздяла

Макар че нейният образ ще бъде съсипан, мъжът Телец ще бъде много открит за случилото се и никога не би разпространявал клюки, за да може да докаже, че тя е направила нещо нередно.

Сами виждате - раздялата на с мъж Телец, не е най-приятното нещо на света, но определено, не е и толкова драматична като раздялата с мъж Скорпион например.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати