ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Раздяла с мъж Овен - какво трябва да знаем?

Раздяла с мъж Овен - какво трябва да знаем?

Раздяла с мъж Овен

Мъжете Овни просто обожават да бъдат първи в абсолютно всичко, с което се захванат. Така че дори когато става дума за раздяла, те не могат да понесат факта, че не са били първи във вземането на решение да сложат край на връзката.

Не спирайте да четете дотук, за да разберете какво трябва да знаем за раздялата с Овен.

Топ 5 неща, които ще се случат при раздяла с мъж Овен:

- Възможно е мъжът Овен да се чувства така, сякаш той е провалил връзката и ще изглежда доста виновен;

- Не е изключено да предприеме действия, водени от омразата и да се опита да ви навреди;

- Мъжът Овен се оттегли за известно време и ще преживее сам мъката си;

- Възможно е да настрои общите ви приятели срещу вас;

- Въпреки предишните си гневни постъпки, той няма да ви има зъб за твърде дълго.

Веднага след като мъжът Овен е готов да прекрати взаимоотношенията с жената в живота му, с него могат да му се случат две неща. Той или ще бъде много откровен и ще обсъжда спокойно случилото се, или просто ще избухне от гняв.

Скандал с мъж Овен

Притежателите на зодия Овен са известни с това, че не могат да запазят самообладание и в гнева си казват неща, за които след това съжаляват.

Когато се чувстват наранени, те се държат много студено и могат да забравят страстта, която някога е присъствала в сърцето им.

Въпреки че може да им отнеме известно време преди да разкрият истинските си емоции, щом го направят, обаче вече няма никакъв начин отново да се съберат с бившата си приятелка.

Мъжете Овни трябва да бъдат приети на сериозно и да бъдат оценени от половинките си дори и след раздяла, защото когато усетят, че някой не ги уважава достатъчно, те не се колебаят да се обърнат директно към този човек и да му кажат точно каквото им е наум.

Тези мъже искат да изразяват истинските си чувства, така че тези, които им се противопоставят по какъвто и да било начин, ще усетят яда им.

Истината е, че е необичайно е за мъжете Овни да се сърдят твърде дълго. Веднага след като разкрият емоциите си, те просто могат да продължат напред с живота така, сякаш нищо не се е случило.

Голяма част от партньорите на зодия Овен ще бъдат озадачени от подобно отношение и ще се опитат да разберат какво всъщност се случва с тях.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати