ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»Съвети за успешни свалки

Съвети за успешни свалки

Съвети за успешни свалки
Термо чаши с двойни стени за кафе - 2 броя по 200 мл-20%
Качество без компромис:
Термо чаши с двойни стени за кафе - 2 броя по 200 мл
28.00 лв.
22.50 лв.
Виж ››

Езикът на флирта е най-разпространеният език на отношенията между мъжа и жената. Някои хора го владеят по природа, но повечето се нуждаят от уроци!

Флиртът се изразява и с думи, и с езика на тялото. Думи, чието значение може да бъде ясно и скрито. И жестове, които понякога са по-ясни от всякакви думи. Искате лесно да се опознаете и да направите добро впечатление от самото начало?

Искате да блестите във всяка компания като звезда? Искате ли да бъдете забелязани винаги и навсякъде? Искате ли лесно да откриете любовта, приятелството, секса - с най-интересните хора?

Какво представлява на практика една свалка? Това е набор от вербални и невербални действия, които извършваме, за да изразим интерес към друг човек. Флиртът е забавен, флиртът е безопасен, флиртът е естествен! Ето няколко съвета какво и как да направите, ако искате да се отдадете на една успешна свалка:

Съвет 10: Флиртувайте с положителна нагласа

Флиртовете по правило изискват да сте уверени в себе си и да не се страхувате да поемате рискове. Правете всичко с ентусиазъм и положително отношение!

Съвет 9: Започнете разговор

Флирт

Най-добрата фраза за започване на разговор е обичайното Здравей! Говорете за това, което ви заобикаля в момента, задайте въпрос, помолете за помощ или изразете мнение по нещо.

Съвет 8: Забавлявайте се

Бъдете весели, безгрижни и отпуснати. Покажете чувство за хумор или всеки друг ваш талант, който притежавате.

Съвет 7: Използвайте активно аксесоари за флирт

Никога не напускайте дома си без „реквизит“ - това ще улесни вас и околните да започнат разговор. Най-добрите аксесоари за флиртуване са домашни любимци, необичайни бижута, парфюм, тениска с името на университета или училището, където сте учили, закачлива вратовръзка или интересна книга или списание.

Съвет 6: Действайте като домакин

Свалка

На всяко парти или подобно събитие, опитайте се да не се държите като гост, а като домакин. Вместо да чакате пасивно в ъгъла, станете ръководител на комисията по гостоприемство!

Съвет 5: Направете първата стъпка

Приближете се, направете комплимент, създайте очен контакт или просто поздравете човека, с когото бихте искали да се опознаете по-добре.

Съвет 4: Слушайте

Имате две уши и само една уста, така че трябва да слушате два пъти повече, отколкото да говорите. Практикувайте слушането активно и внимателно.

Съвет 3: Провокирайте очен контакт

Успшена свалка

Опитайте се веднага да установите директен контакт с очите, но в същото време нека това да не е агресивно или странно.

Съвет 2: Комплименти

Направете комплимент на вашия събеседник. Това ще го накара да разбере, че обръщате внимание на всеки детайл от неговата (нейната) външност. Просто говорете честно и искрено. Това може да доведе до неочаквани резултати!

Съвет 1: Усмихнете се!

Усмивката е заразна! В допълнение, това ще ви направи по-отворени за комуникация. Усмивка осветява лицето и привлича хората като магнит. Пробвайте!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest