Съвети за по-бодро излъчване сутрин

Съвети за по-бодро излъчване сутрин

Чувствате ли се като че ли се събуждате от грешната страна на леглото.... всеки ден? Истината е че сутрините могат да бъдат приятни, дори и да не сте сутрешен човек. Ето няколко съвета как да сте бодри сутрин:

1. Не бързайте да грабнете телефона си

Не започвайте новия си ден, като оставяте нещата, които виждате в социалните медии да диктуват настроението ви. По-добре е да го играете сигурно и да останете сутрин извън социалните медии. Опитайте да запазите проверката на профилите си в социалните медии за следобеда, когато вече сте започнали добре деня и отношението ви няма да бъде повлияно от другите.

2. Станете веднага

Минавайки от сън в будно състояние, изключвайки периодично всичките си аларми, вероятно ще се събудите изморени, отколкото ако веднага станете от леглото още с първата си аларма.

3. Осветете

Правете упражнения за бодрост сутрин

В по-мрачните дни запалването на хубава свещ може да бъде чудесен начин да се улесните да се събудите лесно сутрин, ако не сте ранобуден човек и вие трудно да сте бодри сутрин.

4. Правете упражнения

Не е нужно да се упражнявате цял час, за да извлечете ползите от упражненията! Дори и да успеете да се раздвижите само за 5-10 минути чрез скачане на въже, лицеви опори и клякания, е сигурно, че ще се почувствате много по-добре и ще имате бодро излъчване!

Раздвижването на кръвта рано сутрин помага както на тялото, така и на ума ви да станат енергични. Има множество безплатни видеоклипове за ефективни тренировки, които са толкова лесни за вписване в натоварения ви график.

5. Разтегнете се

Как да сме бодри сутрин

Дори и да не спортувате сутрин, отделянето само на минута за разтягане на част от мускулите ви след събуждане ще ви помогне да се почувствате по-бодри сутрин и свежи. Заложете на упражнения за разтягане и йога.

6. Почетете книга

Една вдъхновяваща глава на книга от любимия ви литературен жанр може да бъде страхотна мотивация да се измъкнете от топлите завивки, когато алармата ви изгасне. Да имаш какво да очакваш с нетърпение сутринта е сигурен начин да направиш процеса на събуждането по-приятен и да се събудиш с усмивка. Това ще повлияе не само на вътрешната ви кондиция, но и на външния ви вид, който, не забравяйте, е нейна проекция.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати