ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Кой е перфектният партньор за зодия Овен?

Кой е перфектният партньор за зодия Овен?

Партньор за зодия Овен
Стилна сгъваема масичка за лаптоп
Препоръчано за теб:
Стилна сгъваема масичка за лаптоп
35.00 лв.
Виж ››

Като първи знак от зодиака, Овенът е един от най-контролиращите зодии. Представителите на тази зодия искат да са най-отпред, те да водят парада. Управлявани от енергичния Марс, Овните са екстроверти, те са силно решителни хора, които постоянно са пълни с енергия.

По природа те имат спортна злоба, обичат предизвикателствата, но от всичко най-обичат да са първи. Овенът прави всичко с желание. Хората от тази зодия са честни и имат невероятно желание за живот.

Както вече споменахме Овенът има склонността да е лидер и да не възприема чуждото мнение. Затова е много трудно да си намери подходящ партньор за зодия Овен.

Най-добри любовни съвпадения на зодия Овен

Любовни съвпадения на зодия Овен

Овен и Близнаци – връзката между Овен и Близнаци е изключително подходяща. Връзката им ще бъде изпълнена с активност и жизненост. Двете зодии споделят еднакви интереси, жажда за знания и приключенски дух.

Стрелец и Овен: Стрелецът е друг силно енергичен знак, който подхожда на Овена. Много социални зодии, активни и обичат да грабят от живота с пълни шепи. Тяхната връзка ще бъде изпълнена със забавления и приключения.

Лъв и Стрелец: Ако Лъвът и Овенът намерят начин да споделят „светлините на прожекторите”, връзката им ще бъде успешна.

Най-лошите любовни съвпадения на зодия Овен

Зодия Овен в любовта

Дева и Овен: Естествената потребност на Овен да ръководи парада ще се сблъскат със склонността на Девата да критикува всичко. Овенът е дързък и директен, докато Девата е по-сдържана и има нужда от време и търпение. Тази връзка може да бъде успешна, само ако и двамата партньори са готови да бъдат търпеливи и да работят усилено върху връзката си.

Козирог и Овен: И Козирогът, и Овенът са родени лидери, но за съжаление имат много различни начини за постигане на това и няма как да не се сблъскат с рогата. Тези две зодии ще се карат най-вече за пари – Овенът има широки пръсти, докато Козирогът е много пестелив. Освен това Овенът харесва разнообразието, докато Козирогът е традиционалист. Накратко, тези две зодии не могат да мелят брашно заедно.

Телец и Овен: Телецът и Овенът имат много различен подход към живота. Овенът е енергичен и винаги в движение, докато Телецът е по-муден, отнема му повече време. Овенът обича приключения, докато Телецът е по-домошар. Телците са склонни да поставят печеленето на пари пред отношенията си с хората. А Овните са по-заинтересовани от това да ги харчат. Така че тези две зодии често ще се карат за пари.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest