ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Раздяла с мъж Стрелец - какво трябва да знаем?

Раздяла с мъж Стрелец - какво трябва да знаем?

Раздяла с мъж Стрелец

При раздялата с мъж Стрелец трябва да сме директни и да се говори открито, защото той вероятно ще бъде много готин и приемащ всичко.

В любовта Стрелците са склонни да се държат повече като в спорта, така че би било добра идея за тези, които искат да се разделят с тях, да кажат, че вече не могат да бъдат в крак с темпото им.

Това може да се направи по пряк начин или за тези, които искат да избегнат конфронтация колкото е възможно повече, като не правят нищо и действат наистина отегчено, когато мъжкият представител на зодията им предложи някакви занимания или пътуване. Той ще излезе от вратата веднага, щом забележи това.

При раздяла най - вероятно ще е бесен за няколко дни и ще отклони всяка вина, която може да му се препише за раздялата ви.

Стрелците са изключително общителни и приключенски настроени, така че не е необичайно да търсят нещо небрежно, когато става дума за любов, което означава, че раздялата с тях трябва да бъде толкова лесна, колкото и морския бриз.

Мъжът Стрелец никога няма да хареса варианта партньорът му да е този, който ще реши да се раздели с него. Емоционалният му темперамент ще се появи и той вероятно ще създаде някаква интрига, което ще убеди дамата му да го напусне още повече.

За всеки може да бъде трудно да се справи с бурното море от емоции, което е човекът Стрелец. Той ще прекара няколко дни в ярост и казвайки на всички, че бившата му е единствената, която е виновна за тяхната неуспешна връзка, след което ще започне да вярва на себе си, че няма как да е направил нещо нередно, само за да „стане по-добър човек в крайна сметка ”и да реши да прости на бившия си партньор за всичко, което тя може да е или не е направила.

Ще приеме, че може да е трудно да бъде в крак с него и ще реши да потърси някой, който е по-способен да направи това.

Жената, която иска да се раздели с мъж Стрелец, трябва да го притиска за по-сериозни отношения.

Ако тя го моли да бъде край нея през цялото време и говори, само да се заяжда или да се оплаква, той просто ще избяга, защото просто мрази да се чувства обвързан.

Когато е принуден да носи отговорности, той ще направи всичко възможно, за да не ги поеме. Освен това жената, която иска да приключи връзката си с него, може да излъже, че е обсебена от вярност, без значение дали по това време флиртува с колегите си по време на работа.

Очевидно последното споменато положение не се предполага, тъй като е морално съмнително и ако Стрелецът се натъкне на него, той може да има основателна причина да обвинява партньора си за всичко, което се е случило, независимо дали това може да е половината му вина.

Късане с мъж Стрелец може да е странно

Ако една жена иска да скъса с мъж Стрелец по-нежния начин, тя трябва да работи усилено, за да вбеси този великолепен авантюрист.

Много е вероятно те да продължат да бъдат приятели, след като вече не са двойка, което би означавало много за него, защото той придава по-голямо значение на приятелството, отколкото на любовта.

Той е шегаджия с голяма уста, така че няма да стои около чувствителна жена, която няма чувство за хумор. Освен това той не обича да бъде контролиран и обсебван, защото е спонтанен и иска да участва във всяко ново приключение, без да планира нещата напред.

Дамата, която се опитва да контролира всичко, ще бъде зарязана от него рано или късно. Той също не харесва жени, които са вманиачени от модата, защото не придава голямо значение на облеклото.

Жените, които са с висока поддръжка, скоро ще излязат от живота му, защото той не иска да полага усилия, за да може партньорът му винаги да се чувства доволен и разглезен.

Едно от нещата, които най-много мрази, е да вижда скучни хора. Той е див и независим, така че няма много да си общува със по-ограничен интелектуално и емоционално човек, който няма никакви интереси.

Тъй като е обсебен от пътуването, той няма да приеме да бъде с жена, която изобщо не обича да прави това. В интерес на истината този човек е известен с това, че прекарва голяма част от времето си, като резервира самолетни билети и прави маршрути.

Чувството за хумор е задължително, когато става въпрос за мъжа Стрелец, така че жената, която няма да се смее на шегите му няма да бъде в живота му твърде дълго.

Той също не обича да се занимава с предсказуеми личности, защото е спонтанен. Похотта на този мъж към живота е невероятна, така че дамата му трябва да бъде точно същата като него.

Раздялата с мъжа Стрелец може да не е толкова трудна в края на краищата, още повече, че това може да го направи щастлив дори и да не го показва първоначално.

Този мъж винаги ще цени честността, дори ако представата му за това какво означава може да се различава от другите. Няма да има нищо против да обсъжда какво се случва, но праволинейността, която обикновено изисква в тази ситуация, може да е твърде много.

Жена, която ще направи това хумористично и достойно, ще получи същия отговор от него. Тези, които искат да продължат да бъдат приятели със своя Стрелец, би трябвало да гледат на момента на раздялата като на урок от живота.

Много вероятно е той дори да предложи парти за празнуване на факта, че е постигнато взаимно споразумение и че два живота започват сами.

Тъй като мъжът Стрелец дава много значение на честността, много би се радвал на директен подход към раздялата. За щастие той има много добро чувство за хумор и ще направи всичко възможно нещата да останат приятелски настроени.

Как реагира мъжът Стрелец при раздяла

Много е възможно той да е обмислял няколко пъти преди връзката да се развие или не, което би улеснило нещата много за партньора, който иска да приключи нещата с него.

Този мъж ще направи шега и ще бъде готин за всичко, когато е зарязан, защото за него разпадът не би бил нищо друго, освен възможност да мисли повече и да се учи, да не говорим, че ще получи нов приятел вместо любовник.

Как мъжът Стрелец се справя с раздялата?

Мъжете Стрелец обикновено се изхвърлят, тъй като са безчувствени и твърде откровени, когато трябва да изразят мнението си, често до степен да наранят другите.

Това, което ги прави особено досадни, е фактът, че те всъщност се радват да изтъкват недостатъците на любовника си, особено след като смятат себе си за добри съдии на характера, но такива, които не виждат своите собствени отрицателни черти.

Те няма да мислят твърде много за случващото се и вместо това те ще манипулират собствения си ум, за да не мислят повече за човека, който ги е зарязал, като спят много или работят.

Тези туземци никога няма да приемат, че може да са направили нещо нередно. Нещата за тях така или иначе не са свързани с партньора им, повече от това, от което самите те се нуждаят.

Когато казват „Съжалявам“, те дори не знаят какво са направили. Обаче това, за което се извиняват, няма нищо общо с факта, че може да са били наранени.

Мъжът Стрелец може никога да не мисли, че флиртовете и смехът му с други жени може да са причинили на партньора му за подозрителни и ревниви погледи. Той беше може би най-забавното гадже или съпруг в живота на много дами.

Всички обичат откритата му личност и начина, по който той успява да накара всички да се чувстват добре.

Макар много добре да схванат голямата картина, мъжете Стрелец нямат представа за детайлите и могат да преценяват твърде грубо от време на време.

Без съмнение, причината, поради която мнозина се откъсват от Стрелците, е, че тези туземци просто не могат да се ангажират и защото умът и душата им са свободни, докато е време да обърнат повече внимание на половинката си.

Страстни и много отдадени, те са способни, независимо от всички, да бъдат в дългосрочна връзка с човек. Но приключенската им страна винаги ще ги преследва и те няма да могат да обещаят, че няма да напуснат.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати