ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Раздяла с мъж Везни - какво трябва да знаем?

Раздяла с мъж Везни - какво трябва да знаем?

Раздяла с мъж Везни

Въпреки че звучи изненадващо, мъжът Везни може да е малко страшен, когато се ядосва, така че би било по-добре да не го агресирате, защото може да стане непредсказуем.

Опитайте се да не го разстройвате по никакъв начин, така че, когато се решите да се разделяте с мъж Везни, би било по-добре да го направите колкото се може по-меко. Тъй като представителите на този знак не обичат да правят сцени на публично място, мъжът Везни трябва да бъде отведен в любимия си ресторант за предстоящия разговор.

Без значение на ситуацията, той не трябва да бъде обвиняван за случващото се, защото това само ще го накара да се защити по уникалния си пасивно-агресивен начин, да не говорим, че ще започне дълъг разговор по темата, един вид дебат, на който само Близнаци може би може да съперничи.

Партньорката на мъжа Везни трябва да му каже, че могат да си останат приятели и че наистина не чувства нищо лошо спрямо него, защото той има екстремна нужда да чуе нещо подобно.

Разглеждайки всички знаци в зодиака, може да се каже, че за мъжете Везни е най-малко вероятно да направят първата крачка към раздяла, защото просто мразят да се конфронтират, така че им е доста трудно да прекратят отношенията си.

Когато са раздразнени, те просто предпочитат да не мислят за проблема и да крият нещастието си. Тези мъже са известни също като царе на отлагането и са много нерешителни, което означава, че може да им отнеме много време, за да вникнат в даден проблем.

Раздяла

Макар да не искат да правят компромиси, те не биха могли да търпят човек без чувство за справедливост. Везните са техният символ, така че винаги ще се опитват да балансират нещата, да посредничат в аргументите и да внасят мир около себе си.

Когато бъдат отхвърлени, им отнема много време, за да се възстановят след раздялата, но не защото са били твърде привързани или наранени, а по-скоро защото раздялата ги принуждава да разкрият някои от най-депресивните си черти.

След раздялата мъжът Везни може да стане малко параноичен, когато види бившата си свободна да прави каквото иска. Той ще прекарва часове в размисъл за това какво прави или дали говори за него, как преживява раздялата. Тъжно, но в подобни безсмислени състояния, той ще прекара много време преди да се възстанови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати