ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Раздяла с мъж Лъв - какво трябва да знаем?

Раздяла с мъж Лъв - какво трябва да знаем?

Раздяла с мъж Лъв

Всеки знае, че мъжът Лъв трябва да бъде в центъра на вниманието, защото другите, без значение кои са те, не могат да бъдат по-добри от него.

Този мъж иска да бъде първи във всичко, така че ако неговата приятелка или съпруга печелят повече от него и продължава да говори за това, това може да го притесни твърде много.

Харесва му да е доминиращ и жена, която не му го позволява, трябва да е сигурна, че няма е до този мъж твърде дълго.

Като Огнен знак, той има много страст и сексуална енергия, което означава, че е добър любовник, но също така търси и партньорка, която е уверена в нейната сексуалност.

Освен това, ако житейската му спътница не го подкрепя в кариерата и мечтите му, тя ще бъде напълно изключена, тъй като той е много енергичен, оптимистичен и обича да мисли за големи неща.

Мъжът Лъв е известен със своята лоялност. Tака че може да е сложно да не нараните чувствата му, когато искате раздяла с мъж Лъв.

Жената, която иска да избегне това, трябва да е готова да остави егото си настрана и да помисли какво е по-добре за ситуацията, не само за нея.

Има два начина, по които да се разделите с мъж Лъв. От една страна, жената, която иска да направи това, вече не трябва да му прави комплименти и да го хвали, а вместо това да бъде груба или да критикува всичко, което му харесва. Тя трябва да го убеди, че по никакъв начин не е достойна за него.

От друга страна, тя би могла да бъде прежалена от мъжа Лъв, ако направи нещо смущаващо, защото това ще го постави в лоша светлина и изобщо няма да му хареса.

С други думи, да го накара да повярва, че тя по никакъв начин не е достойна за любовта му.

Как се държи мъжът Лъв при раздяла

Би било много трудно за него да изостави връзка с жена, на която много държи. В тази ситуация, когато се почувства малко застрашен от скъсване, той ще извади ноктите си и ще пази връзката като истински Лъв, да не говорим колко трудно би било да се отървете от него.

Лъвовете стават наистина раздразнени и смутени, когато не им се обърне достатъчно внимание, признание или когато са унижени и отхвърлени.

Въпреки това, те не трябва да се приемат много сериозно, когато правят сцена, защото могат бързо да се успокоят, ако егото им бъде погалено достатъчно добре. След като това се е случило, те отново стават нежни и мили.

Мъжът Лъв може да бъде труден бивш, особено ако егото му е много наранено след раздялата.

Ще поддържа връзка с бившата си след раздялата, за да се увери, че не ѝ е толкова лесно да го преживее.

Този мъж ще се стресира за случилото се с връзката му и след като тя приключи, той ще прекара известно време в мислене за миналото и няма да може да се съсредоточи върху преследването на нова любов.

Това обаче няма да продължи много дълго, защото се знае, че след раздялата мъжът Лъв се възстановява бързо от подобни събития. Няколко седмици след раздялата, мъжът Лъв вероятно ще се върне в играта, ще изглежда страхотно и ще се чувства още по-добре.

Вече няма да му пука, че е необвързан, защото много жени ще чакат пред вратата му и много от тях ще искат да са на мястото на тази, която го е оставила.

При раздялата мъжът Лъв може да се разгневи много, но лесно се успокоява и може да забрави лесно как се е чувствал преди.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати