ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Раздяла с мъж Рак - какво трябва да знаем?

Раздяла с мъж Рак - какво трябва да знаем?

Раздяла с мъж Рак

Най-лошото, което може да се случи на мъжа Рак в любовта е да се обвърже с жена, която не иска семейство. Той иска уютен дом, добра съпруга и послушни деца, така че жената, която изобщо не се интересува от всички тези неща, никога няма да може да се възползва твърде много от вниманието му.

Освен това той не би искал да му се подиграват, когато е чувствителен и уязвим, така че това също може да бъде причина за раздяла с мъж Рак.

Веднага след като е оставен от жена, мъжът Рак може да се заеме сериозно с хобитата или страстите си, които е имал, но които е загърбил заради връзката си. Той няма да публикува в социалните медии всичко, което прави, но мнозина ще разберат, че той всъщност ходи по планините или се наслаждава на круиз, за ​​който дълго е мечтал.

Очевидно това ще бъде и начин той да избегне срещите с приятелите си и техните половинки. Не че той не може да се забавлява със своите обвързани приятели след раздялата, но просто не иска да му се напомня, че е приключил връзката си и че другите изглежда са в щастливи отношения, докато той не е.

Раздялата с Рака може да бъде много трудна и то не защото може да той да не се съгласи с такова решение, а защото в такава ситуация може да е много непредсказуем.

Този знак е управляван от Луната, което означава, че мъжете в Рак се ръководят от фазите на това небесно тяло и могат да бъдат много разстроени, ако бъдат отхвърлени от любимата им в неподходящо време.

Мъж Рак

Не забравяйте, че те никога не казват това, което ги притеснява, така че могат да създадат впечатление, че всичко е идеално за тях именно в положението на раздяла - но не им вярвайте, това е защитна реакция!

Щом мъжете Рак не искат да излязат от черупките си, всеки може да бъде сигурен, че нещата в любовния им живот са доста мрачни.

Макар и чувствителен и лесен за нараняване, мъжът Рак също така може да бъде много жесток, ако бъде уязвен и наранен. Много е възможно той напълно да забрави колко мил и грижовен може да бъде, след като една жена реши да му каже, че вече няма да бъде част от живота му.

Той може да бъде много манипулативен, когато се опитва да накара една дама да е по-лоялна към него. Притежавайки страхотна интуиция, той лесно отгатва какво мислят и чувстват другите, но понякога може да разбере всичко по грешен начин.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати