След раздялата – как да се възстановим по-бързо?

след раздялата

Много то нас са преживявали негативните емоции от раздяла с партньора. Усещането е още по-ужасно, когато раздялата е настъпила не по ваша вина. Може би изпитвате желанието да си върнете тъпкано на човека, който ви е накарал да се чувствате така?

Да, осъзнавате, че това не е най-висшата реакция на света, нито най-зрялата. Но изпитвате непреодолимото чувство да направите ответна крачка. В следващите редове вижте как да се възстановите по-бързо след раздялата и да покажете на света, че животът ви не е приключил:

Купонясвайте!

О, да! Купонясвайте до дупка! Събирайте се с приятели, които до този момент сте пренебрегвали заради вашата връзка. Посещавайте партита, барове, дискотеки – ходете навсякъде, където би ви било забавно. Или пък спретвайте домашни партита. Ходете на гости или канете гости във вашето местенце.

В никакъв случай не унивайте, не изпадайте в месечни драми, сълзи, самобичуване, самоизолация и плач. Така ще страдате само вие. По-добре наблегнете на социалния живот. Той ще ви помогне бързо да си върнете радостта от живота, а на бившия партньор ще покажете, че светът всъщност е достатъчно хубаво място и без него. А, дори, може би и по-хубаво!

Пътешествайте!

Посещенията на нови и различни места зареждат и помагат по-бързо да забравите преживяното. И не само – демонстрирайки колко ведри и енергични се чувствате на тези места, а също – колко хубави емоции изживявате, може само да накарате бивишата си половинка да страда, че не е с вас там. Ами да – качвайте снимки в социалните мрежи. Защо не! Нека всички, включително екс партньорът, да виждат, че не страдате, а сте щастливи, наслаждавате се от красотата на невероятни кътчета и сте готови за приключения.

пътешестване след раздялата

Ако срещнете нова любов, не я подминавайте!

Отворете сърцето си за новата любов, ако се появи на пътя ви, дори да е много скоро след раздялата. Не се страхувайте да се хвърлите в нова връзка – може би точно така е трябвало да стане, за да намерите своя човек. Но не се хващайте с първия привлекателен предсттавител на отстрещния пол, появил се на пътя ви! Така само ще нараните себе си, откривайки след време, че не сте един за друг.

Грижете се за външния си вид

Това е чудесна стратегия да си върнете! Нека бившият партньор разбере, че ставате все по-добре изглеждащи и всъщност може би е загубил едно безценно съкровище. Затова – обличайте се добре, правете си прически, грижете се за кожата си, разкрасявайте се. О, и не забравяйте да покажете това на света като гордо се появявате на обществени места.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати