ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Раздяла с мъж Дева - какво трябва да знаем?

Раздяла с мъж Дева - какво трябва да знаем?

Раздяла с мъж Дева

Мъжете Деви са известни със своята лоялност и с това, че много държат на отношенията, които имат с партньора си. Те не искат да признаят, че са били победени в любовта. Възможно е някои от тях твърде дълго време да се опитват да възобновят връзката си. В крайна сметка грешките, които правят накрая се оказват едни и същи.

Прочетете статията докрай, за да разберете как се държи мъжът Дева по време на раздяла.

Топ 5 неща, които трябва да знаете за раздялата с мъж Дева:

- Той няма да вдига много шум и просто ще напусне половинката си;

- Ще се опита да скрие чувствата си от околните;

- Много е вероятно в самото начало да започне да следи вече бившата си приятелка;

- Той може да реши да направи големи компромиси;

- Незаинтересован е от възобновяване на връзката с бившата, независимо от изкушението;

Мъжете, представители на зодия Дева имат склонността да критикуват, което означава, че трудно успяват да се задържат за прекалено дълъг период от време в една връзка. Освен това те са обсебени от съвършенството си, независимо от своята възраст.

След раздялата Девите рядко могат да бъдат доволни от усилията, които полагат в ежедневието си. Тези мъже често стават разтревожени, съмняват се в самите себе си и работят от сутрин до вечер, за да бъде животът им точно такъв, какъвто го искат.

Мнозина ги описват като невротични работохолици. Обикновено започват да се държат резервирано и скромно, но запазват добрите си намерения към най-близките си хора.

Мъжете Деви са изключително претенциозни и обичат да подмятат предложения за това как трябва да живее живота си вече бившата им половинка. Те са обсебени от идеята да контролират другите. Ето защо, една раздяла може наистина да ги побърка и извади от релси.

Любовна раздяла

Тези мъже винаги искат да знаят причината, поради която партньорът им ги е зарязал, къде и как нещата са се объркали. Не че не могат да се справят с раздялата, те просто искат да разберат първоизточника за случващото се. Те искат да изяснят естеството на любовните проблеми, които са имали, така че да могат да ги избегнат в следващата си връзка.

Много от жените, които са били обвързани с мъж Дева, винаги ще помнят колко неща са научили и колко силни са станали, след като са били с него.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати