ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Важни съвети при обвързване с Рак

Важни съвети при обвързване с Рак

съвети при обвързване с Рак

Независимо дали сте запалени по астрологията или просто ви харесва да четете хороскопа си от време на време, със сигурност предварително искате да знаете какво означава да излизате с Рак.

Ето съветите, с които трябва да се запознаете преди да се обвържете с представител на зодия Рак.

Раците са най-любящите, щедри и подкрепящи знаци от зодиака. Ако ги карате да се чувстват обичани и уверени, те ще прекарат живота си в това винаги да се стремят да ви правят щастливи.

Те много бързо менят настроенията си – ту са щастливи, ту са тъжни. Някои от тях с годините се научават как да не позволяват на тези чувства да ги контролират и как да не вземат неправилни решения въз основа на тях. Все пак, най-добре е да не провокирате чувствителната им страна с неуместни шеги.

Раците не са лесни за опознаване. Ако излизате с Рак, пригответе се да заемете главната роля и да го подтикнете да разкрие същността си възможно най-бързо.

Няма нищо друго, което един Рак мрази повече от конфликта. Той ще се постарае да направи всичко възможно, за да избегне сблъсъци във връзката. Ако повишавате тон, когато сте ядосани, или лесно губите контрол, връзката ви няма да продължи дълго.

Най-големият проблем във връзката с Рак са големите очаквания, които те си поставят. Когато тези очаквания не могат да бъдат оправдани, Раците често остават разочаровани от случилото се.

обвързване със зодия Рак

Най-важното нещо за Рака е да се чувства в безопасност. Ако не можете да му предложите това, най-вероятно ще започне да го търси другаде.

Най-добрата любовна среща за представители на зодия Рак е тази у дома. Купете ароматни свещи и пригответе вкусно ястие за вечеря. Създайте специална обстановка само за вас в уюта на любимото им място – дома.

Възможно е да се почувствате обсебени от Рака, защото той е изключително отдаден на човека до себе си. Не пренебрегвайте факта, че имате голям късмет да бъдете истински обичани. Ако сте човек, който се нуждае от пространство и независимост, обаче това може да доведе единствено до раздяла.

В леглото Раците са романтични и чувствени. Те обичат удобни легла, музика за настроение, свещи и гушкане. Ако не можете да им го осигурите, може би не сте техния човек.

Виж повече
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest