ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Любовните проблеми на всяка зодия

Любовните проблеми на всяка зодия

Любовните проблеми на всяка зодия

Проблеми на любовния фронт се случват на всеки от нас. Може би съветите, които ще споделим с вас, ще помогнат да избегнете грешки, да преразгледате отношението си към партньора си и да се радвате на хармонична връзка.

Ето какво казва астрологията за любовните проблеми на всяка зодия!

Овен (21 март - 19 април)

Веднага щом започнете да се срещате с някого, искате бързо да преминете от един етап на друг. Трябва да се научите да ограничавате импулсите си, да се ръководите от разума, да не позволявате на вълнението да пречи на развитието на отношенията. Това е трудност във връзката с Овен.

Телец (20 април - 21 май)

Проблемите в минали връзки са насадили в душата ви страхове, че в нови може да бъдете измамени и наранени. Не мислете, че всеки иска само да навреди, да внесе неприятности в живота. Отървете се от това бреме и отворете сърцето си. В противен случай партньорът на Телеца много ще страда.

Близнаци (22 май - 21 юни)

Търсите идеалния човек и имате вечни съмнения относно избора на партньор. Трябва да си избиете мисълта „може би има някой по-добър“, тогава можете да станете истински щастливи.

Рак (22 юни - 22 юли)

Всяка зодия има любовен проблем

Имате определена среда от хора, на които имате доверие, и категорично не искате да пускате някой друг там. За вас е много трудно да се отворите за нов човек. И това е най-големият любовен проблем на зодията ви.

Лъв (23 юли - 22 август)

Имате въображаема корона на главата си. Винаги се концентрирате върху себе си, като напълно забравяте за партньора си. Любовта към себе си трябва да бъде във всеки човек, защото ако не обичате себе си, тогава е трудно да обичате друг. Но за всичко има ограничение.

Дева (23 август - 22 септември)

Имате супер способност да мислите много. И така, мислейки дълго, стигнете до извода, че вие ​​сте виновни за всичко. Но това далеч не е така. Връзките се изграждат от двама души, така че вината за нещо трябва да бъде разпределена между двама. Научете се да бъдете малко снизходителни. Не допускайте подобни любовни проблеми в ежедневието си.

Везни (23 септември - 22 октомври)

Има хора, които се срещат с някого в името на самата връзка. Значи вие сте един от тях. Страхът от самотата затруднява намирането на вашия човек. Свързвате живота си с някого, който не е съвсем ваш избор, само защото е страшно да останете насаме със себе си. Но понякога е по-добре да сте сами, отколкото с човек, когото не обичате, не виждате до себе си.

Скорпион (23 октомври - 22 ноември)

Веднага щом установите връзка с някого, ревността ви поглъща. Тази параноя ви преследва, и се явява обичайният любовен проблем за зодията ви.

Стрелец (23 ноември - 21 декември)

Двойка

Вие сте любознателен човек, интересувате се от всичко, спокойствието и тишината ви напрягат. От една страна, това е плюс, но от друга е минус. Трябва да можете да поддържате баланс във всичко. Не всеки ще може да изгради връзка с някой, който винаги търси приключения.

Козирог (22 декември - 20 януари)

Вие не търсите никого, вие сте безразлични към феновете си. Но всъщност наистина бихте искали любов, просто страхът от разочарование е по-силен. Има много, които искат да ви направят още по-щастливи от сега, трябва да погледнете отблизо.

Водолей (21 януари - 18 февруари)

Бързо се отегчавате от познати и непознати лица. Бързането с изводите за този или онзи човек затруднява различаването на нещо удивително във всеки. Къде бързаш толкова?

Риби (19 февруари - 20 март)

Обичате романтични филми и искате животът ви да бъде такъв. Не всеки може да го понесе. Няма нужда да досаждате на човек с въпроси: Винаги ли ще бъдеш с мен? , Ще ме обичаш ли вечно? и т.н. Животът е непредсказуем и вие самите не можете да сте сигурни, че няма да спрете да обичате.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати