ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Коя зодия е твоята сродна душа?

Коя зодия е твоята сродна душа?

Сродна душа според зодията

В тази статия ще споделим с вас астрологични съвети, които да ви помогнат да не пропуснете своята сродна душа. Каквото и да си говорим, съвместимостта на зодиите е нещо, което няма научни доказателства, но го виждаме всеки ден нагледно във взаимоотношенията ни с околните и семейството.

Истината е, че ако сте зодия Водолей, ще се разбирате добре с представители от зодиите Везни, Близнаци, донякъде с Овен. И това е само един малък пример, който съвсем лесно може да наблюдавате, ако решите.

Ако търсите своята сродна душа, навярно пак ще я откриете сред зодиите, които са съвместими с вашия астрологичен знак. Нека видим - коя зодия е твоята сродна душа?

Овен (21 март - 19 април)

Имате нужда от истински партньор, с когото няма да скучаете и който ще ви вдъхновява за растеж - творчески, кариерен, духовен. Ще откриете евентуалната си сродна душа сред Овен, Лъв, Стрелец, Близнаци и Водолей.

Телец (20 април - 20 май)

Нуждаете се от неуморен спътник, който да ви мотивира и стимулира нон-стоп. Ще откриете евентуалната си сродна душа Рак, Козирог, Дева и Риби.

Близнаци (21 май - 20 юни)

Имате нужда от заземяване и трябва да намерите човек, който да ви помогне. Въображението ви не познава граници и вие буквално искрите с идеи и затова ви е трудно да се концентрирате върху нещо. Другата половина е вашата крепост, скала, рамо, тази, която ще осигури солидна подкрепа, така че да се чувствате спокойни и в безопасност, витаещи в облаците на собственото си творчество. Търсете сродни души сред зодиите Лъв, Везни, Овен и Водолей.

Рак (21 юни - 22 юли)

Вашата сродна душа е човек, с когото можете да споделите емоциите си по всяко време и при всякакви обстоятелства и който няма да ви обвинява за това. Той е вашият най-добър приятел, любовник, психотерапевт, чувствителен родител - всичко това е превърнато в едно. Вашата сродна душа е сред Скорпион, Телец, Риби и Дева.

Лъв (23 юли - 22 август)

Сродна душа ще ви позволи да свалите маската, зад която се криете от външния свят и просто да бъдете себе си. Обикновено не се притеснявате да забавлявате другите и да бъдете в центъра на вниманието, но доста ви омръзва да играете постоянно на публични места. Вашата половинка знае, че никой не е съвършен и не вярва в идоли, но в същото време вижда истинската същност на вашата личност и признава, че единственият човек, на когото дължите нещо, сте вие ​​самите. Търсете своята сродна душа сред представителите на Близнаци, Везни, Стрелец и Овен.

Дева (23 август - 22 септември)

Коя зодия е твоята сродна душа?

Имате нужда от някой, който може да ви помогне да приемете и да се обичате. Често сте твърде сурови със себе си и нетолерантни към собствените си грешки и неуспехи. Другата половина ще ви докаже, че сте достойни за обожание и възхищение, а вашата неувереност в себе си и прекомерната самокритика е загуба на енергия. Вашата евентуална сродна душа е някой от зодия Скорпион, Козирог, Рак и Телец.

Везни (23 септември - 22 октомври)

Харесва ви, когато хората са около вас и затова търсите компания на всяка цена. Вашата сродна душа ще ви научи да цените неприкосновеността на личния живот, избягвайки да губите време в тези, които не се интересуват от вас. Ако искате да намерите сродната си душа, търсете сред Близнаци, Водолей, Стрелец и Лъв.

Скорпион (23 октомври - 21 ноември)

Ще бъдете допълнени от човек, на когото ще се доверите и някой, който ще ви помогне да осъзнаете вътрешната сила, скрита във вас. Такава сродна душа може да намерите сред Риби, Дева, Козирог и Рак.

Стрелец (22 ноември - 21 декември)

Някой, когото наричате сродна душа, ще бъде непринуден и жаден за нови преживявания. Не губете времето с тези, които не се стремят към нищо, не ходят никъде и не искат нищо - това само ще ви дразни. Имате нужда от партньор, който споделя вашата страст към скитанията, приключенията, откритията и промяната. Вашата сродна душа най-вероятно ще е зодия Лъв, Водолей, Овен или Везни.

Козирог (22 декември - 19 януари)

Вътрешният ви свят е невероятно богат и ще отнеме много време и търпение на някой, който иска да бъде наистина близък, да разкрие дълбините на вашата личност. Приемате много присърце, борейки се с предсказуемостта и твърдостта на света около вас, но когато имате искрено любящ човек на ваша страна, реалността се възприема много по-позитивно. Ако искате да намерите своята сродна душа, оглеждайте се в очите на Риби, Телец, Дева и Скорпион.

Водолей (20 януари - 18 февруари)

Имате нужда от човек, който е способен на максимална искреност по какъвто и да е въпрос - обсъждане на връзки, бъдещи планове, стъпки в кариерата и творчески идеи. Голяма е вероятността сродната ви душа да е Везни, Овен, Близнаци или Стрелец.

Риби (19 февруари - 20 март)

Когато сте самотни или тъжни, вие сте склонни да се потопите в дълбините на миналото, потъвайки в негативни чувства. Сродната душа винаги е готова да доставя кислород, по-точно положителен заряд, за да ви помогне да изплувате от бездната на тъжните мисли. Вашата сродна душа ви чака сред представителите на Рак, Скорпион, Козирог и Телец.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати