ezine.bg»Статии»Любопитно»Без секс може, без интернет – не

Без секс може, без интернет – не

Без секс може, без интернет – не

По хамлетовски в настоящия момент пред човечеството стои дилемата интернет или секс. Победителят в това дерби никак няма да зарадва романтиците, които все още предпочитат живия контакт и яростно заплюват интерактивният модел и начин на комуникация.

Оказва се, че хората могат да прекарат една седмица без секс, но цели седем дни без интернет биха били непоносимо наказание.

Пред сексуалните контакти голяма част от испанците биха предпчоели интернет пространството.

Оказва се, че значителните 42% от испанските граждани, които взели участие в нова анкета, казват, че дори идеята да останат седмица без итнернет ги страска и не им допада. Ако нямат достъп до мрежата в тях се създавало усещане за тревожност. Едва 27% от анкетираните твърдят, че биха били разтревожени, ако останат седмица без секс.

Без секс може, без интернет – не

Проучването е реализирано от уебсайта conZumo, а резултатите показват, че за испанците интернет се е превърнал в главен приоритет.

Проведената анкета показва още, че цели 75% от запитаните са признали предпочитанието си да отделят от времето си за сън, за да сърфират в интернет. Резултатит в полза на интимните ласки са буквално плачевни - едва 30% от испанците биха се отказали от съня си, за да упражняват йреватни гимнастики.

В анкетата е бил зададен и въпрос, свързан с честотата на употреба на мобилните телефони. Отговорите посочват, че 25% от жените и 16% от мъжете не биха издържали без телефона си повече от седем дена. Около 70% от запитаните категорично заявяват, че досега не е имало и ден, в който да не са използвали мобилните си апарати.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Свързани рецепти