Най-добрите комплименти за успешна свалка

Комплименти за успешна свалка

Всяка жена обича да бъде ухажвана, няма две мнения по въпроса. Но не всяка обича веднага да почнат да ѝ се свалят звезди, най-малкото защото веднага ще си помисли, че искате директно да я вкарате в леглото и нищо повече.

В случая не ни интересуват конкретните ви намерения, а просто ще се опитаме да сме ви от полза и да ви представим някои от най-добрите комплименти за успешна свалка.

Направете комплимент за външния ѝ вид

Вече се смята за отживелица да цитирате стихове за женската красота или пък да изнасяте серенади пред дома на така желаната от вас жена. Също така би било безкрайно просташко и направо катастрофално, ако просто ѝ подхвърлите нещо от рода на: Падам си и по четирите ти чифта очи, насочени към мен. Или пък: Имаш разкошни крака, но кога ще бъдат отворени? Забравете за подобни фрази, защото това не са добри комплименти! Дори цитирането на някое стихотворение би ви свършило по-добра работа, когато говорим за свалка и флирт. А защо не и мъдри мисли?

Нищо обаче не ви пречи да я попитате дали няма нещо ново във външния ѝ вид (прическа или друго, за което се сетите), защото забелязвате промяна, която подчертава още повече нейната красота.

Направете комплимент за стилното ѝ облекло

Отново без фрази от рода на: Тази секси блузка пасва чудесно на гърдите ти! . По добре заложете на: Цветът на облеклото ти пасва чудесно на очите ти! Това ще е класи над комплимента за блузката, деколтето и красивите гърди.

Направете комплимент за нейните качества

Свалка

Жените са свикнали да слушат колко са красиви, колко са чаровни, колко са неустоими, секси и т.н. Но мъжете рядко се сещат да похвалят техните вътрешни качества. А те могат да са много, само намерете подходящия комплимент относно качествата на вашата дама- доброта, състрадателност, откровеност, съпричастност, целенасоченост, интелигентност, чувство за хумор, смелост и т.н.

Подходете по-нестандартно

Едно е да направите добър комплимент на 4 очи и съвсем друго, ако подходите по по-нестандартен начин. Отправете ѝ комплимент по радиото, което слуша и я поздравете с любимата ѝ песен. Или пък ѝ подарете книга с написано от вас послание-комплимент на правата страница.

И не забравяйте - винаги изслушвайте дамата, която искате да свалите

Колкото и хубави и успешни комплименти да сте успели да направите, както и добро впечатление, всичко би било изгубено, ако не се научите да изслушвате събеседничката си. Дори не просто да я изслушвате, а да показвате и искрен интерес към това, което я вълнува. Това вероятно ще е най-добрият комплимент за успешната ви свалка!

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати