ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Любовен хороскоп за Козирог за 2021

Любовен хороскоп за Козирог за 2021

Аника ВойтАника Войт
Експерт
111180
Любовен хороскоп за 2021

Любовният хороскоп за Козирог 2021 съветва представителите на тази зодия да се опитат да са по-уверени в себе си, и да погледнат смело в очите на промяната.

Личният ви живот ще работи за вас само, ако спрете самокритиката и потърсите идеалния партньор. През новата година ще има много възможности да намерите кандидат, който идеално ще ви подхожда.

Но за да направите това, леко променете установените си принципи. Не се изолирайте в себе си и в мечтите си. Отворете сърцето си за най-важното чувство на планетата - любовта.

През пролетта на 2021 г. Козирогът трябва да стане не само по-романтичен и по-достъпен в общуването, но и да намали изискванията към хората около него. Възможно имено в този период да намерите вашата сродна душа.

Свалете розовите си очила, бъдете по-реалистични, тогава връзката ви ще бъде обвързана с искреност и доверие. Ако вече имате избраник, значи е време да му направите предложение за брак.

Хороскоп за Козирог

Не се страхувайте да признаете пред себе си и партньора си, че сте готови за сериозно обвързване. Време е да създадете семейство и да имате деца, съветва любовният хороскоп за Козирог.

Научете се да играете не само по свой собствен начин, но и се опитайте да се съобразяване с избрания партньор.

През лятото на 2021 г. Козирогът ще бъде прекалено любвеобилен. Но периодът е опасен за вас, и е възможно да стъпите на криво и да вземете погрешно решение.

Едно е да бъдете увлечени от флирт, друго е да съсипете дългогодишна връзка и семейство.

Уви, не се предвижда втори шанс. Внимателно преценете приоритетите си, за да не се забъркате в неприятности и да не загубите някой, който ви е скъп.

Козирог в любовта

В началото на есента ще бъдете твърде уязвими, което ще създаде негативни условия за връзката. Не страдайте, а претеглете всичко спокойно. Ако усетите, че избраникът ви използва открито, то това определено не е вашият човек по съдба.

Любовният хороскоп за 2021 година препоръчва на Козирога да се доверява на делата повече от красивите думи, отправени към него. Към края на годината в семейния живот мнозина ще претърпят драматични промени.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати