ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Любовен хороскоп за Лъв за 2021

Любовен хороскоп за Лъв за 2021

Любовен хороскоп за Лъв за 2021 година

Годината 2021 за любовния живот на зодия Лъв ще започне мудно.

През първата половина на годината самотните Лъвове ще търсят връзка с перспективата за постоянен съюз. Периодът към сериозна връзка обаче ще се проточи дълго време. През цялото време по пътя към брака ще има някои пречки, сватбата ще се отлага сякаш безкрайно.

През този период най-важното за Лъвовете е да поддържат чувствата си непокътнати. За Лъвовете е важно да помни, че интригите на хората и игрите на съдбата са преходни, и само истинската любов е вечна.

Семейните Лъвове през първата половина на 2021 г. ще попаднат в големи драми на страстите на Шекспир. Някои двойки ще станат като Ромео и Жулиета, заобиколени от ежедневието с битовизми. Страстни в любовта си през 2021, Лъвовете ще издигнат партньора си до висините на блаженство.

В други семейства ще цари голяма ревност. Лъвовете ще се радват на великолепието от кавгите и ревността от другата половина. Но съпрузите може да не издържат на страстта и да обявят развод, предупреждава любовният хороскоп за 2021 година.

В началото на лятото на 2021 година някои Лъвове ще преживеят мимолетен, но много бурен романс. Те ще бъдат заслепени от партньора си и ще изпитат силно плътско желание, което също ще бъде напълно удовлетворено.

Годишен любовен хороскоп за Лъв

През втората половина на годината тенденциите от началото на лятото ще се задълбочат и разширят. Това ще бъде улеснено от Луната, която ще бъде поставена в хармоничен аспект на вашата зодия. През споменатия период вътрешните противоречия в семействата ще бъдат разрешени и там, където има истинска любовта, отношенията ще станат още по-силни.

Дисфункционалните съюзи ще се сринат, но за тях никой няма да съжалява. Представителите на знака, които са прекарали цялата първа половина на годината в търсене на единствения човек, имат шанс да бъдат удовлетворени, намирайки перфектния партньор за Лъв. Юпитер ще командва парада и вие можете да разчитате на благосклонността на тази планета.

В същото време в живота на някои Лъвове ще се наблюдава опасна ситуация. Коварният Плутон ще провокира Лъва да се наслаждава на страстта си за сметка на семейството и дългогодишните си доказани връзки.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати