ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Любовен хороскоп за Телец за 2021

Любовен хороскоп за Телец за 2021

Любовен хороскоп за Телец за 2021

Напрежението в любовния живот на зодия Телец, което достигна своите мащаби през 2020 година, скоро ще започне да се разсейва. Пречките и неприятностите, който са пречили на романтичния ви живот, скоро ще бъдат в миналото. В любовния хороскоп за 2021 година астролозите ви съветват да бъдете малко по гъвкави, но в същото време да действате внимателно и винаги с едно наум. Внимателно избирайте кого пускате в личния ви живот.

Уран във вашия знак ви кара да искате да останете сами за известно време. Време е да си дадете време и да решите какво искате да постигнете на този етап живота си.

Обвързаните от вас може да искат да живеят повече сами, а не във връзката. В това разбира се няма нищо лошо и не би следвало да го отчитате като грешка или слабост. Не са изключени отношения като връзка от разстояние, които в началото ще се възприемат като нещо лесно, незадължително, но в крайна сметка могат да доведат до нещо сериозен съюз и дори брак.

Хората, които могат да ви привлекат повече от обикновено, са тези, които имат съвсем различен произход от вас. Може би човекът е от друга държава, с различна вяра или с огромно количество знания (учител, гуру, автор или адвокат, дипломат, съветник). Самотните Телци може да срещнат любов през 2021 година, когато пътуват или опитат да правят нещо ново за тях. Може да се запишете на семинар, нов курс или спорт.

Приятелството ще бъде голямо нещо за Телеца през периода средата на май - края на юли. Очаква се в живота ви да влязат много нови приятели и познати, които ще споделят вашите интереси. През тези месеци вашият график ще бъде запълнен със срещи и събития повече от обикновено. Имено и в този период е възможна нова любовна връзка. Тя ще бъде много атрактивна и бурна, но не би имала потенциал за бъдеще.

В началото на юни до началото на декември за стабилно обвързаните представителите на зодия Телец ще има вероятност за промени.

Хороскоп за зодия Телец за 2021

Това е чудесно време да предложите или да направите друга голяма стъпка. По един или друг начин, ако искате да промените или да направите окончателния избор, няма по-добър момент.

Може би ще се заговори за посрещане на нов член на семейството. Неочаквана бременност или новина за преместване или ремонт, предвижда още хороскопът за Телец за 2021 година.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати