ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Десет признака, че си типичният Стрелец

Десет признака, че си типичният Стрелец

знак, че си типичният Стрелец

Стрелец е деветият знак на зодиака, а управляващата му планета е Юпитер. Елемент - Огън (искрен и прям), променлив знак (безотговорен и независим). Символът за Стрелец е стрела, кентавър. Цветовете на Стрелец са синьо и лилаво. Камъкът, съответстващ на зодиакалния знак, е топаз, металът е калай. Област на тялото - бедра. Щастлив ден: четвъртък, нещастен ден - сряда. Щастливото число е три.

В статията ще опашем кои са десетте типични характеристики на зодия Стрелец:

1. Вие сте роден авантюрист. Винаги търсите нови запознанства, пътувания и знания. Не обичате скучната почивка и често се случва да изтощавате близките си с опитите си да организирате пътуване, риболов или парти по ваши предпочитания.

2. Вие сте много талантливи, но никога не бихте творили в точно определена рамка или насока. Обичате свободата на изкуството.

3. Типичния представител на зодия Стрелец обича да бъде в центъра на вниманието. Но това не го правите защото сте прекалено горди и надменни. Не, просто желанието да общувате и да откривате нови приятели е твърде голямо. Умеете да привличате хората към себе си. Имате приятели по целия свят.

4. Като избирате партньор в живота си, той/тя задължително трябва да се откроява от тълпата.

Зодия Стрелец

5. Идеализирате любимия човек и в началото му прощавате всички грешки. Но един ден очите ви се отварят и тогава напълно губите интерес към партньора си и тръгвате да търсите нов.

6. Трудно биха ви накарали да свършите някоя домакинска задача у дома. За типичния Стрелец това е мисия невъзможна. За да направите това, трябва да представите ситуацията по такъв начин, че да се чувствате като герой и спасител.

7. Зодия Стрелец е най-забавния и уникален родител. Ще покажете света на децата си, превръщайки всеки ден във вълнуващо приключение.

8. Понякога хората смятат, че сте прекалено груби и нетактични. Но вие по никакъв начин не го правите с лоши чувства. Просто Стрелецът е много прям и не обича да лъже.

9. В голяма компания вие сте желан гост. Там, където сте вие, обаче често се създават спорове и интриги. Попадайки в група хора, вие емоционално се свързвате с разговора и веднага създавате група от лагери. Вината за всичко е в езика ви, който не знаете как да държите зад зъбите си.

10. Вие сте много емоционален човек, често невъздържан. Ето защо не е изненадващо, че често попадате в интересни истории и ставате център на скандал.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати