ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Десет признака, че си типичният Овен

Десет признака, че си типичният Овен

Десет признака, че си типичният Овен

Овенът е първия зодиакален знак на зодиака. Периодът на тази зодия е от 21 март до 20 април. Неговата стихия е огън, символът му е овен, летящ над бездната. Покровител на тази зодия е планетата Марс. Камъни за зодия Овен, действащи като талисмани, са: рубин и диамант, както и циркон и цитрин.

Ето и кои са десетте признака, че сте типичен Овен.

1. Вие сте роден лидер, особено мъжът Овен. Винаги и във всичко обичате да командвате. За типичния представител на зодия Овен, няма нещо, което да не успее да постигнете, стига да го пожелали силно. Вие сте истински локомотив на всеки бизнес, източник на оптимизъм и генератор на брилянтни идеи. По време на работа авторитетът ви е безспорен. Уважавани сте както от приятели, така и от врагове.

2. Вие лесно се палите при възникнал спор, и не само... Понякога дори самите вие сте шокирани от собствения си характер на зодия Овен.

Жена от зодия Овен

3. Никога не се предавате и не се страхувате от трудностите по пътя на успеха. Дори и да не знаете или не разбирате нещо, това не ви пречи да продължите напред. Ако сте запалени по нещо, вие го давате от себе си. Можете да работите денем и нощем, докато силите ви напуснат.

4. Често се случва неволно да обидите някого с вашата нетактичност. Много характерно е за жената Овен. Но вие нямате вина, просто нямате време да обмисляте украсени фрази. А и не е типично за вас да криете неприятна истина зад хубавите думи.

5. Страдате от засилено чувство за справедливост. За вас лъжата е качество на слабите. За вас е типично да се застъпвате за непознати в каузата на справедливостта.

6. Характерно за зодия Овен е, че не можете да понасяте, когато някой се опитва да ви манипулира или командва.

Овенът в любовта

7. Вие сте страхотен приятел. Най-преданият, най-лоялният, готов на всичко, за да помогне на любим човек.

8. Вие сте моногамен човек и сте готови да изграждате отношения само с онези, които ви се струват надежден партньор дълги години. Връзката с Овен е отговорна работа. Този знак е сред ревнивите зодии. В любовта Овните са много страстни.

9. Мразите скучната и монотонна работа, вашият път са подвизи, завладяване на всички нови върхове, разширяване на кръгозора, познанства, учене. По същия начин изобщо не ви привличат скучните хора, които са спрели в развитието си и нямат достойни цели.

10. Не обичате да се ровите в живота и душите на хора. За вас е под нивото ви да се бъркате в проблемите на другите.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати