Забранени зодиакални двойки, между които страстта гори

Забранени зодиакални двойки, между които страстта гори

Едни зодии си подхождат повече, докато другите не се разбират помежду си. Добре е да знаете това още в началото на връзката ви, за да сте подготвени за това дали сте създадени един за друг и има ли шанс да бъдете идеалната двойка.

За никого не е тайна, че съвместимостта с партньора е много индивидуално понятие, но със сигурност зодиите могат да ви разкажат много за това дали връзката с дадения човек е за вас или е по-добре да не продължавате напред.

Сигурно и самите вие сте имали отношения, които започват много бързо, но страстта угасна също толкова бързо. И не забравяйте, че винаги има изключение от правилото, така че дори и вашата половинка да не идеалната за вас, то това не значи автоматично, че нямате шанс.

На вашето внимание - тези зодиакални двойки не си пасват, но когато са заедно, привличането и страстта между тях се усещат дори от околните.

Везни и Риби

Везните са така нареченият въздушен знак, докато Рибите са воден, като това означава, че реално вие нямате почти нищо общо помежду си. Въпреки това дори и при вашата на пръв поглед несъвместимост може да се зароди истинска и хармонична връзка, която да издържи изпитанията на времето.

Овен и Рак

Ако искате да сте заедно, тогава ще ви се наложи да положите наистина много усилия или поне в началото. Въпреки че се привличате изключително много, в един момент вие просто свиквате помежду си и може да решите, че заслужавате много повече за себе си. Като цяло тези зодиакални знаци са много емоционални, като затова ще се наложи да правите доста компромиси и да преминете през различни изпитания, ако искате връзката ви да има перспектива.

Овен и Дева

Забранени зодиакални двойки

Не може да се каже, че връзката между тези две зодии е скучна или банална. Девата обикновено буквално се омагьосва от чара на Овните, а те, от своя страна, намират Девите за доста мистериозни. Именно това ви привлича много помежду ви, но проблемът при тези отношения идва най-вече от факта, че Девите не са готови да дадат на Овена нужната им свобода, без която те просто не могат да живеят.

Риби и Лъв

Ето тук с пълна сила може да се каже, че нямате нищо общо помежду си, като трудно ще можете да изградите хармонични отношения. Представителите на зодията Лъв са изключително големи материалисти в очите на Рибите, като това ги дразни безумно много. Те нямат нуждата от всичкото това внимание, от което се нуждае Лъвът. Просто между тези две зодии различията са наистина много, като само с неимоверни усилия от страна на партньорите има шанс да се получи нещо красиво между вас.

Скорпион и Скорпион

Причината за това да не се получава между вас е това, че банално вие си нямате доверие. Това прави много сложни отношенията ви, тъй като и двете страни не са готови да правят някакви компромиси с това. Със сигурност страст между вас ще има, но само това не може да ви задържи заедно, защото за една истински силна връзка трябват много повече усилия.

Везни и Телец

Между тези партньори често липсва нормалната комуникация и именно това ви пречи много, тъй като просто не можете да намерите общ език помежду си. Везните са изключително социални и обожават да са навън, докато Телецът предпочита тишината и уюта на дома. Това също много им пречи, тъй като не могат да намерят компромисно решение.

Телец и Водолей

Съвместимост на зодиите

Тези две зодии са различни като огъня и водата, но и освен това имат съвсем различни гледни точки за нещата. Ако успеете да намерите компромисно решение, тогава ще станете непобедима двойка и нищо няма да може да ви сломи. За съжаление обаче това е доста рядко явление, защото представителите на зодията Телец имат нуждата от по-стабилни отношения, докато Водолеите обожават свободата си.

Дева и Близнаци

Именно фундамента на отношенията ви има ключово значение за това дали ще можете да изградите хармонична връзка. Девите имат аналитичен ум, докато Близнаците са по-импулсивни личности, което често е повод за скандали и конфликти.

Рак и Везни

Тези две зодии могат да са идеалната двойка, но отново ще се наложат доста компромиси и от двете страни. Везните са много общителни по-своята си натура, докато Раците пък много лесно се доверяват. За съжаление, колкото и да се стараят, връзката между тези две зодии е сложна.

Лъв и Дева

Можете да сте отличен отбор, но само ако правите компромис с връзката ви. Като цяло обаче на Девите им е много сложно да се справят с характера на Лъва. Въпреки всичко ще е доста сложно да разпалите страстта помежду си, което ще е доста голям проблем, ако сте заедно.

Балансът между различните противоположни зодии е сложен, но не и невъзможен. Със сигурност тези зодиакални знаци са напълно различни по темперамент и само от вас зависи дали ще успеете да изградите доверителни и хармонични отношения.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати