Мъжете от тези зодии не искат брак

Мъжете от тези зодии не искат брак

Мъжете, родени в зодиакалните знаци, представляващи стихията на Въздуха, са от този тип хора, които не бързат да се задомяват и за тях бракът е тема табу. Това мъжете, които не искат брак.

Често срещан проблем, с който се сблъскват половинките на Близнаци, Водолей и Везни. Ето и какво е обяснението на астролозите за тази типична черта на въздушните знаци.

Мъж Близнаци

Мъж, роден под знака на Близнаци, е свикнал постоянно да се увлича от нещо, да води активен начин на живот и да има много приятели. Представителят на тази зодия не може да си представи живота без постоянна комуникация. И бракът, смята той, със сигурност ще блокира тези комуникации или поне значително ще ги ограничи.

Затова Близнаците често отлагат решението да се оженят. Особено трудно е за онези, които вече са минали тридесетте си години. Възрастните Близнаци вече са свикнали със статута на заклет ерген. Той е свикнал с неистов ритъм на ежедневието, в който не е лесно да се побере семейство.

Защо той не иска брак

Астролозите препоръчват на половинките на Близнаци да ги „обработват“, докато са още доста млади. Малко по-лесно е да проникнеш в подсъзнанието на такъв човек. Затова можете внимателно да му обясните, че бракът не винаги е скучен и изобщо не е страшен.

Мъж Везни

Мъжът Везни е свикнал да подлага всичко, което се случва около него, на критичен анализ. Освен това, оправдавайки своя символ, той постоянно се колебае. Въпреки че повечето Везни не се страхуват от брака като такъв и дълбоко в себе си дори мечтаят за семеен комфорт, всяка неволна грешка на другата половина го тласка към допълнителни съмнения.

Жена, която се надява да чуе заветното предложение за брак от Близнаци, трябва внимателно да обясни на избрания (или по-добре да демонстрира без думи), че е надеждна, и че може да се разчита на нея. Иначе Близнаците си остават сред зодиите, които не искат брак.

Мъж Водолей

Мъжът не иска брак

Мъжете Водолей особено активно ценят своята независимост. Според тях с настъпването на брака, те ще трябва да се сбогуват със своята свобода.

Друга сериозна причина да не искат да се задомят е, че мъжете от тази зодия се страхуват от силни чувства. Този страх е особено засилен при Водолеите, които са преживели болезнена раздяла в миналото. Много от тях по-скоро биха били самотни, отколкото натоварени с отговорности.

Вече знаете мъжете от кои зодии не търсят брак. Но дори и да имате връзка с един от тях, не се отчайвайте. Ако докажете на партньора си си своите истински чувства, той може и да промени мнението си за сватбата.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати