Ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Домашен любимец за зодия Дева

Домашен любимец за зодия Дева

Румяна СалалийскаРумяна Салалийска
Ветеран
38314331
Домашен любимец за зодия Дева

Професионалният астролог Ребека Фарар смята, че е от съществено значение за всяка зодия, да си намери домашен любимец, който да допълва тяхната собствена идентичност.

Нека да видим какво казват звездите за зодия Дева и домашните любимци.

От всички знаци в зодиака Девата е тази, която не може да се справи с хаоса и бъркотията. А животните, които са склонни да се държат лошо и да правят пакости, не са от тези, на които Девата би се зарадвала.

Да не забравяме и факта, че някои представители на тази зодия са предразположени към алергии (което е част от придирчивата им личност), така че видовете домашни любимци, които биха се харесали на Девата, не са много.

А ето и кои са най-подходящите животни за представителите на зодия Дева!

1. Хамстер за зодия Дева

Хамстерите са идеален избор за домашен любимец както за Девата, така и за зодия Рак. Хамстерът е спокоен и кротък по характер и със сигурност не биха направили някоя поразия, която е присъща за котките и кучетата. Това, което Девата ще хареса в хамстера, е приятната компания и това че няма да се налага да полага много усилия за отглеждането му.

2. Пор за зодия Дева

Порът е страхотен домашен любимец за Дева, въпреки че изисква малко повече поддръжка от хамстера. Поровете са уникални също като Девите, ето защо бързо ще си паснат.

3. Сибирско Хъски за зодия Дева

Девата се нуждае от трудолюбиво куче, а няма да намерите по-отдадена порода от сибирското хъски. Тази порода кучета се отглеждат предимно за теглене на шейни в кучешки впряг. Но най-хубавото при тях, е че могат да съжителстват и с други домашни любимци без проблеми.

4. Доберман за зодия Дева

Бързият и безстрашен доберман ще бъде чудесен домашен любимец за усърдната Дева. Това куче приема много сериозно защитата на своя стопанин, ето защо досега никой натрапник не е успял да се спаси от добермана.

5. Английски пойнтер за зодия Дева

Освен че е трудолюбива и аналитична, Девата понякога може да бъде много чувствителна. Кучето, което отразява всички тези качества, е английският пойнтер. Мощен, грациозен, бърз и силен, той притежава и вътрешна уязвимост, която ще го свърже с Девата на много дълбоко ниво.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати