ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Домашен любимец за зодия Рак

Домашен любимец за зодия Рак

домашен любимец за зодия Рак

Само при споменаването на домашен любимец, обикновено си представяме уюта и топлината на дома и идиличната атмосфера, пропита с любов, разбирателство и взаимна грижа. На такава романтична представа наистина ще липсва нещо, ако в картината не присъства домашен любимец.

Домашен питомец обаче се избира най-добре, ако съобразим избора с нрава, интересите и ритъма на живот на стопанина. Кой е този указател, който да ни ориентира най-добре? Разбира се, зодията, тя ще ни даде най-пълна и точна представа за тези характеристики.

На представата за уютен и приятен дом отговаря най-добре зодия Рак. Пазител на дома - това е краткото и точно описание на представител на тази зодия. За Раците децата, семейството и близките роднини са на първо място. Те са много грижовни и бдят над любимите хора. Затова подходящ домашен питомец за зодия Рак ще бъде този, който може да изпълнява ролята на защитник и пазител на скъпите му същества. Лабрадорът или голдън ретривърът ще изпълнят добре тази роля.

Представителите на зодиакалния знак Рак обаче са също така много деликатни и са способни да дадат обич не само на децата и роднините си, но и на някое беззащитно малко създание, за което ще се грижат всеотдайно. Тъй като Раците обожават да лежат сгушени у дома, с удоволствие ще се грижат за някой мъничък хамстер, когото ще обгрижват и гушкат.

хамстерът е домашен любимец за зодия Рак

Независимите животни не са най-добрият избор за домашен любимец за зодия Рак, защото не позволяват да бъдат постоянно обект на нежните чувства на стопанина от тази зодия. Затова с котките няма да бъдат на една и също вълна, защото пухкавите и гушкави котачета не са склонни да бъдат постоянно обект на милувки.

Малко изненадващо за характера на Рака, но декоративните рибки в аквариум също са добра идея за домашен любимец. Това е така, защото за стопанин с подобна душевна нагласа, те са повече елемент от декорацията на дома, отколкото живо същество, за което те трябва да отглеждат.

И тъй като Ракът обича вкъщи да му е красиво, той ще се зарадва на един пъстър аквариум, който да направи обстановката по-приятна и много по-интересна.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати