ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Най-добрите и най-лошите черти на зодия Риби

Най-добрите и най-лошите черти на зодия Риби

добри черти на зодия риби

Представителите на зодиакалния знак Риби са истински мечтатели, а освен това са доста отзивчиви и винаги са готови да ви помогнат. Също така могат да се похвалят с отличната си интуиция, като поради това често дори се смята, че имат някакви мистични сили. Заедно с това са склонни към депресивните и апатичните състояния в живота си, въпреки че успяват сами да се преборят с тях и да продължават напред.

Най-добрите черти на зодия Риби:

- творчески натури;

- идеалисти;

- силно развита фантазия;

- възпитани;

- грижовни;

- състрадателни;

- много любящи;

- лоялни;

- романтици по душа;

- духовно извисени;

- силно развито шесто чувство;

- лесно се адаптират;

- любопитни;

- рядко ревнуват;

- не са конфликтни.

Най-лошите черти на зодия Риби:

лоши черти на зодия риби

- депресивни;

- не могат да отказват;

- не са дисциплинирани;

- песимисти;

- прекалено емоционални;

- капризни;

- раними;

- свръхчувствителни;

- често се самосъжаляват;

- не са решителни;

- непостоянни.

Заедно с това и нашето детство оказва траен отпечатък на държанието ни. Това може да доведе до промени в държанието ни и начина ни на мислене. Това значи, че някои от нашите силни или слаби страни, характерни за зодия Риби, могат да бъдат подтиснати.

Не по-малко важно е това, че Рибите често могат да се окажат в неправилната компания и с неподходящите хора така да се каже, които ги дърпат назад и им пречат да се развиват. Често гледат на живота такъв, какъвто искат да го видят, а не какъвто е той в действителност. Характерното за тях е и това, че на моменти могат да са неуловими и потайни, което от своя страна да дразни околните.

Разбира се, че всички тези черти на характера на представителите на зодията Риби не са никак случайни и са следствие на силното влияние на планетите, стихиите и редица други фактори. Така например влияние оказва също така датата ви на раждане, годината и името, но и много други неща, които също влияят на характера ви.

Така можем да си направим и логичния извод, че далеч не всички тези силни и слаби страни са присъщи на Рибите, но все пак по-голяма част от тях се отличават с този си темперамент. Само съставяйки точна астрологична карта на човека, може да се изяснят всичките конкретни силни и слаби негови страни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати