ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Най-добрите и най-лошите черти на зодия Стрелец

Най-добрите и най-лошите черти на зодия Стрелец

Най-добрите и най-лошите черти на зодия Стрелец

Представителите на зодията Стрелец са доста забавни и уверени в себе си личности. Те са истински изследователи и дори философи на моменти, които като правило се интересуват от получаването на нови впечатления и емоции.

Изключително спонтанни личности са и не обичат нещо да ограничава свободата им, а също така държат винаги да се развиват и да постигат нови висоти в личностен и кариерен план. Със сигурност може да се каже, че именно по характер зодия Стрелец са най-смелите от всички зодии, като те не се страхуват от нищо. Винаги се стараят да са праволинейни и да са обективни по отношение на всяко едно нещо в живота им.

Най-добрите черти на зодия Стрелец:

- енергични;

- смели;

- предприемчиви;

- непосредствени;

- не се предават;

- неемоционални личности са;

- екстроверти;

- самоуверени;

- оптимисти;

- открити личности;

- амбициозни;

- спонтанни;

- гъвкави;

- уравновесени;

- любопитни.

По характер Стрелците са щури

Както при всяка една зодия, така и тук различните черти на зодия Стрелец, включително и положителните, могат да са негативни в даден момент от живота ви. Така например самоувереността може да премине във фикс идея, като така да не виждате трезво всичко около вас.

Най-лошите черти на зодия Стрелец:

- безотговорни;

- агресивни;

- конфликтни;

- досадни;

- нетърпеливи;

- импулсивни;

- праволинейни;

- непостоянни.

Стрелците обичат новите начинания и свободата, като това е много важно за вас. Обожават рисковете в живота си и са фенове на адреналина, като искат да живея тук и сега. В представите им романтиката е весела и увлекателна.

От друга страна, не обичат скуката и планирането, а също така рутината не е тяхната сила. Не обичат ограниченията и не харесват на плещите си да имат много задължения, защото за тях свободата е едно от най-важните неща в живота им.

Като по правило огнените зодии са страстни, енергични, авантюристични и амбициозни. Обичат да рискуват, особено ако това ще им помогне да се издигнат в кариерната стълбица, а също така винаги се стараят да гребат с пълни шепи от живота, избирайки веселието и забавлението. Сравнение с другите стихии те са доста по-агресивни и импулсивни.

Това са най-лошите и най-добрите черти на зодия Стрелец. Разбира се, тази зодия винаги може да ви изненада с още нещо, тъй като е пълна с идеи и живот.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати