ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Най-добрите и най-лошите черти на зодия Телец

Най-добрите и най-лошите черти на зодия Телец

Добри черти на зодия Телец
Термо чаши с двойни стени за кафе - 2 броя по 200 мл-20%
Качество без компромис:
Термо чаши с двойни стени за кафе - 2 броя по 200 мл
28.00 лв.
22.50 лв.
Виж ››

Представителите на зодия Телец са известни с практичността си, а също така са много чувствителни и надеждни личности. Именно те са прекрасен вариант за хората, които наистина си търсят постоянен партньор и искат сериозни отношения. Като правило не обичат шумни купони, а по-скоро харесват спокойствието и уюта на дома.

Изключително отговорни личности са, които винаги се стремят да защитават своите близки и семейството си, особено силно това важи за техните родители. Със зодия Телец лесно се общува, въпреки че на моменти могат да са инатести и дори непредсказуеми, но това важи само ако някои успее да ги провокира силно, така че те да разкрият и тъмната си страна на характера.

Въпреки това, подобни ситуации са крайно редки и те като цяло са доста спокойни. Хората от зодията Телец са интроверти по душа, предпочитащи да се намират в кръга на близките си хора и не харесват шумните мероприятия. Уважават традициите и са склонни към спокоен начин на живот, харесващи също така рутината, планирането и баланса. Не обичат хаоса и изненадите в последната минута. Кои са най-добрите и най-лошите черти на зодия Телец?

Най-добрите черти на зодия Телец:

- чувствителни;

- верни;

- великодушни;

- отговорни;

- земни;

- имат лек характер;

- внимателни;

- търпеливи;

- сигурни;

- дисциплинирани;

- решителни;

- независими;

- здравомислещи;

- сериозни;

- реалистични;

- рационални;

- защитават близките си.

Черти на зодия Телец

Най-лошите черти на зодия Телец:

- често крият чувствата си;

- ужасен нрав, ако ги изкарате извън равновесие;

- инатести;

- песимисти понякога;

- мързеливи;

- понякога могат да се самосъжаляват;

- ревниви;

- не могат да се адаптират лесно към новите условия.

Обожават комфорта и обичат да планират всичко предварително, защото така се чувстват много по-сигурни и уверени. Винаги избират стабилността пред хаоса, а също така са фенове на рутината и организираността в живота. Това също е от добрите черти на Телеца.

От друга страна, представителите на зодията Телец не понасят непредсказуемостта, както и властните хора. Винаги премислят решенията си, за да са сигурни, че те са правилните, а също така не харесват необмислените рискове.

Със сигурност може да се каже, че хората от зодията Телец са много положителни и дружелюбни личности, които обожават тишината и спокойствие на дома и семейното огнище.

Но лоша черта на Телеца е, че може да се разсърди лесно.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest