6 знака, че не сте създадени един за друг

знаци за бъдеща раздяла

Любовта е истинско щастие и еуфория, но за съжаление именно тогава ние започваме да идеализираме човека до нас и така често дори не виждаме истинското лице на партньора ни. Влюбвайки се, ние автоматично започваме да си мислим, че това е човекът за нас и е нашата втората половинка за цял живот. Но как да разберем това, че грешим и може би е време да поемем в различни посоки?

6 знака, че не сте създадени един за друг - вижте кои са те:

1. Чувствате се по-добре сами

Разбира се, че дори и да сте обвързани, то това не значи, че не можете да поискате да прекарате малко време без половинката си. Това е напълно нормално и понякога изпитваме необходимостта да прекарваме малко време със самите себе си. Ако обаче в един момент усетите, че искате да прекарвате повече време сами или с вашите приятели, но не и с половинката ви, тогава е важно да се замислите дали нещата във връзката ви са наред. В случай, че миговете заедно с човекът до вас ви карат да се чувствате напрегнати и стресирани, значи просто не сте създадени един за друг.

2. Имате усещането, че можете да срещнете и по-идеален за вас човек

Ако ви идват такива мисли, значи със сигурност нещата не се движат в правилната посока и е време да погледнете истината в очите, че може би е по-добре да се разделите.

раздяла при двойката

3. Мненията ви се разминават и не успявате да намерите компромис

Това е поредният критерий, който ви показва, че вие не сте идеалната двойка, защото е важно да гледате в една посока и да имате общи планове за живота ви. Компромисите са важна част от всяка връзка, като само така ще успеете да изградите топли и хармонични отношения. Разбира се, че няма как винаги да сте на едно мнение, но все пак прекалено многото различия между вас не са добър знак.

4. Проблеми в сексуалния ви живот

Ако усетите, че страстта между вас угасва и започвате да се отдалечавате дори в леглото, значи не сте идеалната двойка и не сте създадени един за друг. Все пак интимността е важна част от връзката ви и няма как без нея отношенията ви да се развиват добре. Дори и липсата на гушки, милувки, целувки, сладки разговори до сутринта, са отново сигурен признак, че не сте създадени един за друг.

5. Мислите за друг/а

Флиртът с друг човек е начин да разпалите връзката си, но е важно всичко да е в границите на разумното. Ако обаче започвате да правите това не толкова за забавление, а усещате че все по-често мислите за друг човек, значи сегашната ви връзка е започнала да се изчерпва и е време да поеме в различни посоки.

6. Вече не споделят за проблемите си

Тайните не са помогнали на никоя двойка да се сплоти и да създаде истински хармонични отношения. Напротив, лъжите и премълчаването само погубва връзката ви, като така вие започвате все по-силно да се отдалечавате един от друг.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати