ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Кармичен урок за всяка една зодия

Кармичен урок за всяка една зодия

кармичен урок за зодиите

Кармата не прощава на никого и понякога животът ни сблъсква с доста сериозни трудности на пътя ни, които може дори самите ние да сме предизвикали. Все пак не очаквайте, ако сте все зли и не вършите добри дела, то няма как вашата карма да ви се отблагодари с добро, или иначе казано - каквото повикало, такова се обадило.

Дори и да не вярвате много в това, то зодиите дават еднозначен отговор на въпроса за това каква е нашата истинска мисия в живота ни. Именно затова астролозите вярват, че всеки един зодиакален знак си има своя вродена карма така да се каже, а именно от миналия му живот и от постъпките му там.

Какъв е кармичният урок на всяка зодия? Вижте повече в следващите редове:

1. Овен

Със сигурност силната ви страна не е търпението, като това води своето начало още от миналите ви събития и е товар, който сте принудени да носите на плещите си през целия ви живот. Въпреки това е важно да се опитвате да измиете греховете си и да правите само добро, защото то винаги рано или късно ще се върне в живота ви. Заедно с това постоянно изпитвате вътрешно негодувание за събитията във вашия живот, които обаче водят своето начало от миналите ви постъпки.

2. Телец

В този ви живот вие сте поставени пред изпитанието да се преборите и да се справите с вашите лични страхове. Ако истински поискате това, тогава ще успеете да го направите, защото вие сте борбена и смела личност, която не се плаши пред трудностите. Освен това кармата е на ваша страна, защото в миналото сте били истински впечатляваща личност.

3. Близнаци

Вашата кармична цел е да намерите правилния път в живота си, като вие сте на този свят с една цел, а именно да успеете да предадете вашите духовни и интелектуални знания.

4. Рак

Важно е да успявате да създавате силни връзки и да се обкръжавате от истински важните за вас хора, които също ви ценят и ви обичат за това, което сте. Прекалено много грешки сте направили в миналото си, избирайки неподходящия човек за вас и така сте страдали безумно много от несподелена любов. Именно затова в този живот е важно да сте внимателни и да опознавате истински човека до вас преди да му се доверите.

кармичен урок

5. Лъв

Вашата кармична задача се крие в това, че вие трябва да се научите да сте по-спокойни и да приемате нормално критиката към вас, която е градивна, но и да се учите от грешките си и да си вземате поука от тях. Вие също носите своя емоционален и духовен багаж от миналия ви живот, когато не сте могли да срещнете подходящия партньор.

6. Дева

В миналите си животи вие сте имали уникалната дарба да изцелявате. Имайки предвид това и вашата положителна карма, днес щастието е вашият най-верен приятел в живота. За да се случи това обаче е важно да преодолеете желанието си да обвинявате всеки път другите, но не и себе си, както и да не налагате собственото си мнение на другите.

7. Везни

Вашата кармична цел на Вселената е да намерите баланса със самите себе си и вътрешната си хармония. Старайте се да не попадате в състояние на двете крайности, като именно затова понякога животът ви изпраща изпитания, които е важно да преминете, за да си вземете урок от тези житейски събития. В миналото сте били миротворци, но и винаги сте обединявали хората около вас.

8. Скорпион

Вие имате да отработвате и да изчиствате кармата си, правейки добри дела в този живот. Всичко това е свързано с вашето минало, като множеството ви безразсъдни действия влияят на сегашната ви съдба. Именно затова астролозите ви съветват да сте особено внимателни и предпазливи.

9. Стрелец

Вашият кармичен урок и цел през този живот е да се научите на търпение, уважение към хората около вас и на тактичност. В предишните си животи вие винаги сте се опитвали да изпъкнете в тълпата, вървейки против течението.

10. Козирог

Имате огромен емоционален багаж и натрупан опит от миналия ви живот. Важно е да се научите да сте по-смирени, но също така да осъзнаете и да приемете себе си такива, каквито сте.

11. Водолей

В миналото вие сте се опитвали да разберете принципите на равенството между хората, но и справедливостта. Именно затова вашата карма днес ви дава възможността свободно да казвате мнението ви и да изразявате вашите възгледи, като точно това е и вашият житейски път.

12. Риби

Вашата основна цел е да разберете и да преоткриете силните си страни, използвайки ги в живота си. Важно е също така да се научите да се справяте с емоциите си, както и да ги контролирате.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати