Кога зодиите се чувстват по-добре без партньор?

Кога зодиите се чувстват по-добре без партньор

Има много хора, които предпочитат да са сами пред това да бъдат женени или в сериозна връзка. Кога зодиите се чувстват по-добре без партньор?

Овен: 21/03 - 19/04

Зодия Овен обича своята независимост. Тези хора никога не биха признали, че искат да заспят в нечия прегръдка, защото се опасяват че това ще ги направи да изглеждат слаби. Повечето от Овните не виждат смисъл в брака и дългосрочните взаимоотношения.

Телец: 20/04 - 20/05

При зодия Телец проблемите с доверието ги карат да останат неженени, както и несигурността че ще могат да се справят със семейния живот.

Близнаци: 21/05 - 20/06

Една част от Близнаците се чувстват по-добре сами, защото повечето бракове при представителите на тази зодия завършват с развод. Според Близнаците щастливи двойки не съществуват, а моногамията за тях е чуждо понятие.

Рак: 21/06 - 22/07

Във всяка следваща връзка Ракът си мисли, че е намерил голямата любов, но в крайна сметка остава с разбито сърце. От тук идва и несигурността и чувството, че сте намерили правилния човек, но вече сте го изгубили.

Зодия Близнаци

Лъв: 23/07 - 22/08

Лъвовете се чувстват по-добре сами, защото не искат да се притесняват че има определена възраст, до която трябва да сключат брак. Романтиката не е основното нещо в ума им, те предпочитат кариерата пред брака.

Дева: 23/08 - 22/09

Девите се чувстват добре без партньор, защото, вярвате или не, те са много щастливи от факта, че са самотни. Те не искат да губят времето си да тичат след някого, но все пак, ако някой се появи в живота им, няма да го отхвърлят.

Везни: 23/09 - 22/10

На Везните им е по-добре сами, защото им е писнало от хора, които ги канят на срещи и след това изненадващо изчезват от живота им. Но също, като Девата, ако се появи подходящ човек, те няма да го пренебрегнат.

Скорпион: 23/10 - 21/11

Скорпионите се чувстват по-добре сами, защото не са съвсем сигурни какво точно търсят. Те предпочитат да прекарват времето си сами, откривайки кои са и какво искат от този свят. Истината за тях е, че са малко объркани.

Стрелец: 22/11 - 21/12

Без гадже

Тази зодия се чувства по-добре без партньор, защото според тях, ако са необвързани, няма да има кой да ги нарани. В тяхното съзнания всяка връзка е свързана с неприятности. За тях е по-добре да си пазят нервите здрави.

Козирог: 22/12 - 19/01

Козирозите се чувстват по-добре без гадже, защото много рядко се случва да се разбират с някого, камо ли да излизат на среща с него. Те предпочитат да прекарват нощите си сами и тази изолация им харесва.

Водолей: 20/01 - 18/02

Водолеите се чувстват по-добре без гадже, защото мислят, че никой друг не иска и не търси същото като тях. Повечето от представителите на тази зодия предпочитат флиртовете за една нощ.

Риби: 19/02 - 20/03

Рибите се чувстват по-добре сами, защото често имат чувството, че се раздават повече от партньора си във връзките, а отсреща не получават нищо.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати