Каква е перфектната жена според мъжете?

перфектна жена според мъжете

Всеки мъж има различни критерии какво според него превръща една жена в перфектна и в това спор няма. В следните редове обаче ще изброим кои са онези критерии, на които една жена трябва да отговаря, за да е перфектна според по-голяма част от мъжкото съсловие. Ако отговаряте поне на половината от тях, то значи сте почти перфектна! Ето каква трябва да е идеалната жена според мъжете.

Да е с приятна външност

Напълно вярно е, че за всеки влак си има пътник, но рядко ще срещнете мъж, който да ви каже, че външността на жената не е от значение за него. Перфектната жена трябва да има приятна външност, а вече дали в това число се включва голям бюст, дълги крака, руса коса и т.н. вече зависи от индивидуалните предпочитание на всеки конкретен мъж.

Да е позитивна и усмихната

Една жена трябва да може винаги да се усмихва и да мисли позитивно, независимо с какъв проблем се е сблъскала. Никой мъж не харесва начумерените и вайкащите се за щяло и нещяло жени!

Да е добра в леглото

Тук спокойно можете да развихрите фантазиите си относно това какво се подразбира да е добра в леглото, но ще прибавим към фантазиите ви и факта, че перфектната жена не трябва да има никакви задръжки по отношение на секса!

Да е забавна

Перфектната жена трябва да умее да ви разсмива, дори когато сте имали тежък работен ден и никак не ви е до смях.

перфектната жена е забавна

Да знае какво иска от живота

Не е нужно жената да е кариеристка, но е важно тя да е амбициозна и да преследва целите си. Естествено, след като вече е наясно, че вие сте на първо място!

Да може да готви

В приказката, че любовта на мъжа минава през стомаха, има огромна доза истина.

Да е добра домакиня

Мисълта домът ви да изглежда като ергенска квартира надали е особено привлекателна! Перфектната жена е трябва да е добра домакиня и да поддържа добра хигиена в жилището ви.

Да не е ревнива

"Ама с кой си? ", "Кога се прибираш? " и "Къде си? " често звучат като "Да не си с някоя друга! ", което е изключително досадно за всеки мъж.

Да е добър слушател

Мъжете не обичат прекалено бъбривите жени, но пък държат да бъдат изслушвани.

Да не изневерява

Перфектната жена трябва да е напълно отдадена на половинката си, а не да е "върти опашка", да не използваме по-груби епитети.

Да е финансово независима

Надали един мъж би имал нещо против, ако перфектната жена може и сама да се издържа. А защо да не издържа и вас?

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати