Знаци, че вашият мъж е женкар

Знаци, че вашият мъж е женкар

Повечето жени се страхуват в даден момент да не разберат, че мъжът, когото харесват, е женкар - особено ако чувствата към него се засилват с всеки изминал ден. Мъжете могат да използват доста умело комбинацията от харизматичното си излъчване, изпитани и заучени трикове и добра стратегия, за да играят двойна игра и без никакъв проблем да съблазнят която и да е било жена.

Ако се породят някакви съмнения във вас, ето някои сигурни черти на женкаря, които да ви накарат да бъдете по-внимателна занапред.

Когато излезете заедно някъде, но той обръща повече внимание на другите жени, отколкото на вас, това е сигурен знак, че за него не сте важна само вие. Флирт пред вас би било директен знак, че този човек не е за вас и трябва да спрете да си губите времето с него. Защото вероятно ви крои изневяра. За мъжа до вас винаги трябва да бъдете на първо и единствено място, да бъде винаги негов приоритет.

Всички дами обичат да чуват комплименти ежедневно от любимия мъж - това ги кара да се чувстват желани и обичани. Но понякога прекаленото подхвърляне на комплименти и мили думи през 5 минути може да започне да ви се струва леко фалшиво и преиграно. Този подход е сигурен начин да разберете, че той просто се престарава, за да се опита да ви вкара в леглото си и използва този трик и с много други жени.

Мъжът, с когото излизате, ви търси само вечер и иска само тогава да се виждате? Това обезателно трябва да спре, в противен случай няма да доведе до нищо хубаво и положително за вас. Мъжете, които имат сериозни намерения, ще се интересуват от вас през целия ден, ще ви канят на романтични срещи, на кино, кафе, на публични места с приятелите и близките си. Не приемайте желанието да ви види в късните часове на нощта за нещо сериозно.

Един мъж на първо място трябва да бъде искрен и да държи на думата си. Казва, че ще ви запознае с приятелите си, че ще ви заведе там, че ще направи какво ли не за вас, но всичко това си остава само на думи. Напразните обещания и многото хвалби водят само до разочарования в последствие за вас, затова не бъдете толкова наивни и доверчиви.

Какви са чертите на женкаря?

Сексът на първа среща за някого може да бъде и романтичен, но често това е точната цел на женкаря - да увеличи своята бройка и всичко да си остане просто за една вечер.

Спомнете си добре начина, по който е свалил вас. Това е една от първите индикации, по които може да съдите какъв е този мъж. Ако подходът му към вас е бил с по-пошли думи и постъпки, това е сигурен знак, че този мъж се е пробвал и на много други жени преди вас.

Със сигурност мъжете, които проявяват някои от гореизброените черти, нямат място до вас. Затова не си хабете времето и просто продължете смело напред.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати