От кои зодии са най-добрите бащи

От кои зодии са най-добрите бащи

Когато една жена има сериозни намерения към един мъж, тя навярно би искала да си представи какъв баща ще бъде той. Това се оказва, че не е толкова лесно да се разбере, дори да познава любимия от дълго време. Доказано е, че мъжете се променят коренно след появата на детето. Тук на помощ идват астролозите, които описват най-добрите бащи според зодиакалния знак.

Ето от кои зодии са най-добрите бащи:

Мъж Телец

Може би по-привързан баща не може да бъде намерен в цялото зодиакално пространство. Телците даряват на децата си не само любов, но и пълно чувство за сигурност. На първо място телецът има здрави семейни ценности, той е този, който ги насажда на детето си буквално от първите дни на живота.

Те няма да бъдат много активни с децата си, но ще ги научат на логика и стратегия, на оцеляване в трудни ситуации. Децата на бащи от тази зодия растат самоуверени и обичащи другите.

Мъж Близнаци

Този баща никога няма да позволи на детето си да се храни с нездравословна храна или по цял ден да гледа в екраните. Той е буквално обсебен от правилното хранене и спорта, което внушава и на децата си. Освен това таткото от зодия Близнаци не седи на едно място. Ето защо децата с него очакват много натоварен начин на живот: пътуване и активно забавление.

Близнаците също се опитват да подготвят детето за трудностите в живота, с които се сблъсква всеки възрастен. Децата на мъжете Близнаци растат здрави и уверени, а пътуванията ще ги научат да не се плашат от промени и предизвикателства и на лесно общуване с хората.

Мъж Рак

Добър баща

Отличен съпруг и баща. Когато едно дете се появи в къщата на мъжа рак, то получава всичко най-добро. За него се създават най-удобните условия. Бащата Рак е много съпричастен баща. Той перфектно разбира детето и смята децата си за ценност.

За него е лесно да хвърли прането в пералнята, ако децата се изцапат или да приготви обяд за децата след училище. Раците винаги ще намерят време да играят с детето си и това няма да е просто игра, а истинско забавление. Децата охотно споделят тайни с такива татковци и са добри приятели.

Мъж Козирог

За Козирога децата са смисъла на целия му живота. Мъжът козирог се опитва винаги да бъде идеален за детето си. Изчислява всяка стъпка, която прави, защото разбира, че то следва неговия пример.

Макар и малко „сухар” като баща, децата ще го уважават и следват примера му. Чувство за отговорност, трудолюбие, упорита работа, независимост и свобода на волята - на това Козирогът ще научи детето си.

Мъж Овен

Овните знаят как да организират свободното време за децата си. Те имат милион идеи как да се забавляват. Такива мъже обичат активния начин на живот и искат да го внушат на детето. Затова не се изненадвайте, ако децата ходят на риболов с баща си, карат ски и дори ходят на туризъм в планината.

Мъж Везни

Таткото Везни ще научи детето да разрешава конфликти не с юмруци, а с дипломация. Везните винаги се опитват да балансират всичко, така че родителството ще зависи от темперамента на детето. Той ще научи холерично дете на спокойствие, флегматично дете - на скорост и меланхолично дете - да се радва на живота. Децата много ще уважават такъв татко.

Мъж Лъв

Не всички мъже са добри бащи

Амбициозният Лъв ще „зарази“ децата си с това качество. Той ще внуши на децата любов към победата, ще изисква от тях да учат добре и да намерят достойна работа. За Лъва децата са неговият „образ“, така че той ще бъде строг с тях. С това бащата Лъв ще спечели уважение и чест от децата.

Мъж Дева

Бащата от зодия Дева учи децата да бъдат икономични с харченето и да обичат науката. Постоянно ще дава съвети на децата си. Децата няма да бъдат научени на морал, но с течение на времето ще разберат колко прав е бил таткото. Девата ще научи децата на рационалност и любов към ученето.

По отношение на останалите зодии, те не са перфектните бащи, макар всичко да зависи от конкретния човек. Например:

- Бащата Скорпион често забравя, че отглежда деца, а не войници. Той ги възпитава строго, понякога е твърде критичен към децата, което не им се отразява толкова добре.

- За таткото Стрелец е трудно да играе ролята на добър баща - това е новост за него. Следователно не бива да очаквате много от него, особено ако детето е все още твърде малко. С по-големите деца бащата Стрелец общува като с приятели и често ги учи на своите умения и хобита.

- Бащата Водолей има твърде много интереси в живота, за да се фокусира върху децата. Следователно той няма да взема специално участие в тяхното възпитание. Единственото, което го тревожи, е как децата влияят на образа му. Затова пък, той ще им осигури всичко необходимо да се развиват.

- Бащата Риби е потопен в духовното си самоусъвършенстване и вътрешния свят на човека. Той е в състояние да научи децата на духовност и морал. Но понякога се случва и така, че вторачвайки се във вътрешния си свят, татко Риби оставя възпитанието на детето да върви само по своя път.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати