ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»Ако Той прави тези 4 неща, много те обича!

Ако Той прави тези 4 неща, много те обича!

Надежда НедеваНадежда Недева
Джедай
693153
той те обича

Вероятно на всяка една от нас, жените, би ни било приятно да чуваме поне по 100 пъти на ден "Обичам те! ". Или пък би ни станало досадно, кой знае? !

Въпросът е, че е едно да изречеш нещо и съвсем друго да го доказваш с действията си. Защото истината е, че колкото и да е красива любовта като чувство, тя трудно би се изразила с думи. Важното е да я показвате. Ето защо тук ще изброим 4 неща, които ако забележите, че Той прави, значи наистина ви обича.

1. Винаги е насреща, когато имате нужда от него

Независимо дали сте закъсали някъде с колата си, лаптопът ви се е развалил или пък в дома ви е станало наводнение, той веднага ще намери начин да ви се притече на помощ. Но не само в тези случаи. Може да сте тъжна, да сте имали проблеми в работата си или пък някой досаден роднина да ви е ядосал. Той би зарязал всички свои срещи и уговорки и веднага би хукнал към вас да ви утешава. Защото вие сте най-важното нещо за него!

2. Непрекъснато търси физически контакт с вас

Хванахме ви - вероятно под тази точка веднага си помислихте, че става въпрос за сексуален контакт. Да, това също, безспорно. Но под физически контакт се разбира и да ви хваща през кръста, докато вървите заедно, да ви търси с поглед докато сте сред тълпата или да ви държи за ръка, когато сте на среща с общи приятели.

3. Гради планове за съвместното ви бъдеще

влюбен мъж

Той може все още да не е готов да заживеете заедно или пък да ви предложи брак. Това не означава, че не ви обича. Просто на много мъже им е необходимо повече време за да направят някоя по-сериозна крачка. Но ако иска да прекара Коледа или Великден с вас, организира всевъзможни СПА изненади или планира бъдещи екскурзии, то значи иска да прекарва възможно най-много време с вас. И то насаме.

4. Представя ви на всички скъпи за него хора

Може да не бърза да ви представя на родителите си отново защото това е малко по-сериозен ангажимент. Но с истинска радост ви запознава с най-близките си приятели, колеги, съседи и т.н., защото ви обича и вие сте гордост за него.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати