ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»Никога не прави тези неща заради мъж!

Никога не прави тези неща заради мъж!

Никога не прави тези неща заради мъж
Термо чаши с двойни стени за кафе - 2 броя по 200 мл
Качество без компромис:
Термо чаши с двойни стени за кафе - 2 броя по 200 мл
28.00 лв.
Виж ››

Много от нас жените, несъзнателно или съвсем осъзнато, започваме да се лишаваме от своите искрени желания заради някой мъж. Понякога дори без самият той да иска подобно нещо от нас. А дори и да иска има някои граници, които не бива никога да прекрачвате. Тук ще ви покажем какво никога да си позволявате да правите за някой мъж.

Не преставайте да следвате мечтите си заради мъж

Мечтаете да обиколите света, да изградите бляскава кариера или пък да се отдадете на благотворителна дейност. В крайна сметка животът си е ваш и е само един на брой, за да си позволите да пренебрегвате целите си заради един мъж, колкото и той да си "струва". Защото ако наистина въпросният мъж си "струва", той изобщо не би пожелал от вас да престанете да следвате мечтите си, а дори би ви окуражил!

Не изоставяйте близките си приятели заради мъж

Грешки заради мъж

Много мъже искат жените си само за себе си и изразяват недоволство, когато искате да се срещнете с близки приятели. Понякога дори ревност. Я се замислете дали си струва да изоставите близките, които познавате от години заради мъж, с когото няма как да сте сигурни, че ще сте щастливи след години?

Не се оставяйте да бъдете опитомена от мъж

Когато имате сериозна връзка с някого е нормално да започнете да се съобразявате с неговите желания и това е напълно в реда на нещата. Както и той с вашите, естествено. Но ако мъжът до вас започне да се опитва буквално да ви опитоми, да ви кара да забравите какво ви нашепва вътрешният ви глас, да се откажете от собственото си мнение при положение, че сте убедена в правотата си или пък по какъвто и да е начин ви подлага на психологически натиск, то бягайте далеч! С подобен мъж направо сте си изгубили напразно времето.

Не скачайте в чуждо легло заради мъж

Изневяра за отмъщение

Искате да отмъстите на въпросният мъж, да го накажете или да го накарате да ревнува и най-лесният вариант ви се струва да легнете веднага с някой друг. В никакъв случай не го правете тази грешка заради мъж, защото единственото, което ще постигнете с подобно действие е да загубите собственото си самоуважение. Ако имате желание да търсите любовни страсти другаде, то го направете заради себе си, а не заради някой друг!

Какво си заслужава да направите заради мъж? Например да влезете в по-добра форма и да се грижите повече за собственото си здраве. Заслужава си да се научите да готвите. Така ще приготвяте вкусни ястия не само за него, но и за себе си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest