Жените, от които си тръгват всички мъже

Жените, от които мъжете си тръгват

За представителките на нежния пол не е особено трудно да съблазнят някой мъж, но се изискват доста повече усилия, за да го задържат до себе си.

Защото има жени, които макар и първоначално да са успели да "омагьосат" своя избраник, се оказва, че изобщо не са това, за което са се представяли и мъжете веднага търсят своето спасение. Ето 4 типа жени, от които всички мъже си тръгват.

Малката принцеса

Не, тя не е тръгнала в търсене на Малкия принц. Тя е принцеса просто, защото е прекалено безпомощна, беззащитна и има острата нужда някой да се грижи за нея. Тя не готви, не чисти, не се грижи за реда в дома си, защото това не е неин ангажимент. Тя има изконното право да полага грижи единствено за външния си вид, докато всичко останало е отговорност на онзи, който е "спечелил" сърцето ѝ.

Майката орлица

Пълна противоположност на Малката принцеса. Майката орлица се държи с мъжа си сякаш той не ѝ е мъж, а непослушно дете, което трябва да бъде възпитавано на маниери и обноски. Тя обгрижва мъжа си толкова старателно, че направо става досадно.

Какви жени мразят мъжете

След като вече е направила пълен разбор на хората, с които той е добре да контактува и с онези, които са попаднали в забранената графа, тя спокойно може да прегледа и гардероба МУ, да премахне всичко онова, което не ѝ допада в него и на негово място да сложи това, което е по нейния вкус.

Плямпалото

Тя държи изключително много на искреността във връзката. На споделянето. От друга страна, дори и да нямате настроение да ѝ разкажете как е преминал денят ви, няма за какво да се притеснявате, защото този тип жена е в състояние да ви сподели как е протекла цялата ѝ седмица.

Секс манипулаторка

В началото на една връзка подобно поведение от страна на жената би действало като притегателна сила за мъжа. Все пак няма да сме далеч от истината, ако кажем, че мъжете са готови на всичко за секса.

Типове жени

Но в крайна сметка, след като ТОЙ се почувства като играчка в ръцете на половинката си и започне да изпълнява всичко само и само да получи отдаденост в кревата, неговата мъжка гордост със сигурност ще бъде наранена и ТОЙ ще търси избавление. Място, на което да се чувства ценен, а не манипулиран.

Рано или късно мъжете си тръгват от тези жени. За жалост, понякога се стига и до развод.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати