Необичайни места, където да срещнем голямата любов

Необичайни места, където да срещнем голямата любов

Ясно ни е, че можете да се влюбите в човек, с когото работите, когото сте срещнали в някое заведение, запознали сте се с него в социалните мрежи или пък съвсем целенасочено сте били в търсене на мъж някъде из морските ни курорти (защо не и в чужбина? ). Тук обаче ще ви покажем някои наистина необичайни на пръв поглед места, на които да срещнете истинската любов.

На улицата

Винаги може да се случи да закъсате с колата някъде (не че ви го пожелаваме) и някой голям чаровник да се отзове на помощ. Също така е напълно възможно вие да помогнете на някой чаровник, който си е загубил портфейла (не че на него му го пожелаваме) и вие да се отзовете. Подобни непредвидими срещи дори се считат за знаци на съдбата, които не трябва да подценявате. Често именно на улицата и то по съвсем неочакван начин можете да срещнете голямата любов.

У дома

Електротехник
Снимка: pixabay.com

Как пък бихте могли да срещнете голямата любов в собствения си дом, веднага бихте се запитали, а отговорът всъщност е много лесен. Все някога ще ви се наложи да извикате някой да ремонтира пералнята ви, да боядиса стените ви или пък да смени дограмата ви. Добавяме и че във фантазиите на много жени са именно образите на секси водопроводчик, електричар или пък градинар. А може на врата ви да позвъни ново появил се съсед, търсещ някаква помощ от вас. От подобни неочаквани срещи може да се очаква какво ли не, включително и да попаднете на любовта на живота си.

На пазар

Представяте ли си колко романтично и същевременно не толкова необичайно би било някой да ви помогне с пазара ви? Независимо дали в торбите си мъкнете обувки и стилни слънчеви очила, или килограм картофи или портокали. На фокуса са джентълменската постъпка, размяната на погледи и любезности. Всичко това бързо може да премине във флирт, с който от своя страна не само да се озовете заедно в леглото, но и в брачното ложе! Което е причина да включим пазарувате към онези места и занимания, на които рядко бихте очаквали да се натъкнете на голямата любов.

Пазар

В салон за красота

Независимо дали сте отишли на фризьор за нова прическа, на козметик или пък на кола маска, вече не се счита за отживелица да срещнете на подобно място и много хора от срещуположния пол. можете дори спокойно да си поговорите с тях не само за времето, но и за козметичните процедури, на които се подлагате. И това в никакъв случай не е в кръга на шегата. Напротив! Дори можете да се радвате, че имате възможност да сте срещнали мъж, който е не само с добри хигиенни навици, но и държи на своя външен вид!

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати