ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»Знаците, че един мъж е необвързан

Знаците, че един мъж е необвързан

необвързан мъж
Термо чаши с двойни стени за кафе - 2 броя по 200 мл-14%
Качество без компромис:
Термо чаши с двойни стени за кафе - 2 броя по 200 мл
28.00 лв.
24.10 лв.
Виж ››

Чудите се как да разберете дали онзи красавец, на когото сте хвърлили око, е необвързан? Спокойно, има някои категорични знаци, които говорят, че той е сам и готов за нова връзка. Ето ги и тях.

Храни се навън

Скучно е да си сам и да приготвяш храна само за себе си. Това важи за почти всички хора на света. Затова, ако той често вечеря или обядва сам навън, или пък ако всяка сутрин самотно пие кафето си в съседното заведение, значи няма с кого да го прави на друго място. Което означава едно – той просто не е обвързан.

Виждаш го с различни жени

Скита много и често е с различни жени. При това - държи се по един и същи начин с всички. Това означава, че нито една от тях не е избраница на сърцето му. Той демонстрира, че е свободен, интересува се от дами и е готов да се впусне в приключение.

Публикува свои снимки в социалните мрежи

знаци, че мъжът е необвързан

Забележете – на профилната си снимка той винаги е сам. Сред другите снимки няма такива, на които да демонстрира прекалена близост с някоя дама. Той често пуска нови снимки, на които всички може добре да забележим атлетичното му тяло, модерната му прическа, лъскавата му кола, хобитата му. Това са категорични сигнали, че не е обвързан. А той определено иска да бъда забелязан.

Замръква с компания да сутринта

Е, вярно, че има и обвързани мъже, които го правят. Но ако системно го срещате в малките часове на деня в компания с приятели – изглежда не е обвързан. Че коя дама ще търпи любимият му да скита непрекъснато и да не е до нея! ?

Поддържа добра форма

Разбира се, това не означава, че обвързаните трябва да се занемарят. Но обикновено тези, които все още не са встъпили в сериозна връзка, са по-склонни да полагат повече грижа за тялото си. Затова – ако пръщи от мускули, ако прекарва голяма част от времето си във фитнеса и ако посещава салони за красота – явно полага всички усилия да се хареса на нежния пол.

Говори предимно в единствено число

Когато някой говори само за себе си, използва само „АЗ“, вместо „Ние“ и никога не споменава за някой до себе си, явно е все още няма партньор. Така че, ако вашият човек никога не казва „Ние гледахме филм“, „Правихме си вечеря“, „Ще почиваме на морето това лято“ и други подобни – явно няма с кого да сподели думичката „Ние“.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest