ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Кои са най-самотните зодии?

Кои са най-самотните зодии?

Румяна СалалийскаРумяна Салалийска
Ветеран
38314327
Кои са най-самотните зодии?
Термо чаши с двойни стени за кафе - 2 броя по 200 мл-14%
Качество без компромис:
Термо чаши с двойни стени за кафе - 2 броя по 200 мл
28.00 лв.
24.10 лв.
Виж ››

Когато става дума за самотата, астрологията може да ни помогне да я разберем по-добре и как тя се отразява върху поведението на хората, базирайки се на техния зодиакален знак.

Ето кои са най-самотните зодии според астрологията!

Овен (21 март - 19 април)

Овенът е погълнат изцяло от себе си и не проявява особен интерес към останалите. Повечето представители на тази зодия предпочитат да говорят само за себе си и по този начин отегчава хората. Ако той може да излезе от своя собствен свят, щеше да разбере, че около него има и други хора.

Телец (20 април - 20 май)

Телецът е самотен, защото много се страхува от това да не се възползват от него и да не бъде предаден. Отнема много време за да се довери на някого и да го допусне в живота си.

Близнаци (21 май - 20 юни)

Близнаците са много социални и в същото време изключително самотни.

Те не чувстват връзка с другите хора, мислят че никой не може да ги разбере и затова през повечето време предпочитат самотата.

Рак (21 юни - 22 юли)

Самотни зодии

Ракът винаги се раздава за приятелите си и е готов да направи всичко, но когато той има нужда от помощ, се оказва че е сам. Ако ракът се обгражда с хора, които само взимат от него, без да дават, той ще се чувства вечно самотен.

Лъв (23 юли - 22 август)

Лъвът е самотник, защото е убеден, че всички заговорничат срещу него. Той смята, че загрижеността на хората е фалшива. Лъвът може да има много приятели, стига някога да реши да им се довери.

Дева (23 август - 22 септември)

Девата е самотна, защото не получава удовлетворението, което иска от живота. Когато всичко пропадне, тя не знае как да се справи и затова предпочита да се изолира. Когато обаче започне да се чувства сигурна, тя отново се социализира.

Везни (23 септември - 22 октомври)

Представителите на тази зодия могат да са много добри приятели, но само през първата минута. Сякаш част от тях него да бъде сред хора, но другата част предпочита самотата.

Скорпион (23 октомври - 21 ноември)

Самотниците в зодиака

Скорпионът е най-големия самотник в зодиака и няма нищо против това. Те умеят да се наслаждават на собствената си компания и нямат нужда от никого.

Стрелец (22 ноември - 21 декември)

Стрелецът е самотен, защото е ужасен, че едно приятелство би го обвързало с много ангажименти. Той обича да пътува сам дори на много дълги разстояния.

Козирог (22 декември - 19 януари)

Той е самотен защото е напълно фокусиран върху своята кариера, а семейството и приятелите винаги остават на заден план.

Водолей (20 януари - 18 февруари)

Водолеят е самотен, защото отблъсква хората, ако усети, че става твърде емоционален. Той се чувства неудобно от всякакъв вид емоционални изблици. Предпочита да е сам вместо да се налага да утешава някого.

Риби (19 февруари - 20 март)

Рибите са фокусирани в това да създават изкуство или нещо друго.

Представителите на тази зодия могат да отидат на парти, но предпочитат да се затворят в своя свят вместо да участват в групов разговор.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest