Зодиите, които никога няма да са щастливи заедно

Зодиите, които никога няма да са щастливи заедно

Някои от представителите на зодиака са обречени на трудно щастие в комбинация с други зодии от срещуположния пол. Те почти никога или след много перипетии могат да постигнат щастие. Кои са тези двойки зодии с лоша съвместимост?

Близнаци и Скорпион

Тук щастието е изключително трудно постижимо. Зодията Скорпион е тиранинът сред зодиите – зъл, отмъстителен, ревнив и обидчив. Макар да има редица полезни качества, тези преобладават спрямо половинката му, когато тя на му се подчинява. А къде се е чуло и видяло някой от зодия Близнаци да бъде ограничаван в своята свобода.

Той трябва да чувства простор, лекота и липса на всякакви драми във взаимоотношенията. Ако скорпионът опита да му натяква, да се сърди, да го спира и да му трие сол на главата, Близнакът ще бъде най-нещастен на света. И още нещо – Скорпионът е сериозен и целенасочен като цяло, което толкова трудно пасва с вятърничавата и променлива природа на Близнака, че нещастието им заедно е повече от сигурно. Скорпионът не обича несериозни хора.

Козирог и Овен

Несъвместими зодии

Едва ли има по-рогато съчетание, което да доведе до безброй сблъсъци, битки за доказване и надмощие. И двете зодии са с много труден характер и са свикнали да получават това, което искат. Това практически са несъвместими зодии. На всяка цена, преминавайки през всички стени.

Ако прибавим и характерния и за двете зодии егоизъм в определени моменти, представете си колко трудно ще постигне щастието подобна двойка. То би било възможно, в случай че партньорите успеят да овладеят Егото си, да победят егоцентризма си и да правят по-често компромиси със самите себе си.

Рак и Стрелец

Това е една много трудна комбинация, която ще доведе до повече драми и сълзи, отколкото до щастие и усмивки. Стремящият се към дома, семейството и хармонията човек от зодия Рак никога няма да разбере активния, свободолюбив и жаден за изяви Стрелец. Партньорите в тази двойка винаги ще са пълни противоположности. Това със сигурност ще води до неразбирателства и липса на единомислие. А как може да има щастие в такъв случай? Трудно и с множество саможертви.

Риби и Лъв

Как може да се обединят по най-добър начин силният огън на зодия Лъв и водната енергия на зодия Риби? Трудно, изключително трудно. Затова и щастието между тях е по-скоро мит. Лъвът е самохвалко, наперен, винаги знаещ и можещ. Кротката, но и жадна за внимание Риба винаги ще е смазана от неговия егоцентризъм и липса на толерантност.

Нещастни зодии

Лъвът пък ще смята, че твърде скучно и еднообразно се живее с подобен „дребен“ екземпляр, който не е достоен за неговото внимание. Ако сте в такава трудна връзка, ще трябва да положите доста усилия за постигане на щастие. Определено тези две зодии не са съвместими заедно.

Вижте още: Кои са най-моногамните зодии и Сексуална съвместимост на зодиите

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати