Ако правиш тези неща, си много силна жена

Ако правиш тези неща, си силна жена

В никакъв случай не си мислете, че болшинството от мъжете си падат по жени, които имат нужда от закрила, защита и които като цяло изглеждат безпомощни. Не, мъжете се възхищават именно на онези представителки на нежния пол, които могат да се причислят към силните и стабилни жени.

Изрично уточняваме, че под силни жени не разбираме тяхната физическа сила, а единствено това да са способностите сами да се оправят в живота, без да разчитат вечно на мъжката подкрепа.

Ето как да познаеш дали спадаш към категорията силна жена.

Живееш здраво стъпила на земята

Всяка жена има някакви мечти, но ти не си от онези, които вечно витаят в областите. Мислиш, за бъдещето и осмисляш перспективите в живота си, но живееш в настоящето. Знаеш, че всичко се постига стъпка по стъпка, а не на момента, което от своя страна те превръща в здравомислещ човек и по-скоро реалист, отколкото вечен оптимист- мечтател.

Амбициозна си

Да се само развиваш е твоя важна цел. Не те притеснява да се записваш на курсове по различни умения, както и да се интересуваш от всички области в живота, така че винаги да си компетентна по даден въпрос. Силната жена е амбициозна.

Силните жени са секси

Не се страхуваш да поемаш рискове или да промениш живота си

Наясно си, че понякога е нужно да се поемат рискове, макар и животът ти в момента да е спокоен, улегнал или дори комфортен. Някои промени изискват този комфорт да бъде нарушен, но ако това е с цел постигане на целите, то риска е съвсем оправдан.

Учиш се от собствените си грешки

Колкото и да се стараеш, си наясно, че все някога ще допуснеш грешки с поведението си. Но, за разлика от останали, които си казват „Голяма работа! “, ти си свикнала да разсъждаваш защо това се е случило така и къде си сбъркала, за да можеш следващия път да не допускаш подобни грешки.

Можеш да поемаш отговорности

Не очакваш някой да поеме твоите собствени отговорности, защото си наясно, че никой не ти е длъжен. Да поемаш отговорности, колкото и трудни да са за теб, е в собствената ти природа на силна жена.

Жена

Склонна си на саможертви

Вярваш, че няма причина нещо да ти попречи да постигнеш целите си. Често за тази цел са нужни саможертви от твоя страна, което в очите на другите граничи с малко егоизъм, но това в никакъв случай не те разколебава.

Не се интересуваш от чуждото мнение

Дали някой харесва начина ти на изказване, дали някой ще се засегне от искреността ти или дори ще обидиш някой, няма особено значение за теб. Можеш лесно да и без колебание да кажеш „не“, стига това да е важно за теб. Чуждото мнение няма особено значение, освен ако не касае постигането на собствените ти цели.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати