Характер на родените в сряда

Характер на родените в сряда

Астролозите са на мнение, че при изчисляването на бъдещето е важно да се вземе предвид не само датата, часа и зодиакалния знак, а също така и в кой ден от седмицата се е появил човек. Животът на хората, които са родени в сряда, е подвластен на Меркурий. Именно това е планетата, която е вечно млада и свободна, и хората, които се намират под нейното покровителство винаги изглеждат добре независимо от възрастта.

Характер на родените в сряда

Истинските приятели и семейството са винаги на първо място за тези хора. Лесно им е да се сближават с новите им познати и винаги се стараят да са позитивно настроени. Опитват се да намират компромис, ако възникне някакъв конфликт с близките им хора, но далеч не винаги им се получава това, поради непостоянния им характер. Ако имат братя или сестри, то и с тях ще са много близки и ще са истински добри приятели, които си споделят всичко.

Родените в сряда деца като правило са много чувствителни и затова имат нуждата от постоянната грижа на близките им. Имат много креативно мислене и могат да се приспособят с лекота към различните ситуации. Притежават доста спокоен нрав и е трудно да се ядосат, а още повече да станат агресивни. Това не е присъщо за тях, което безспорно им помага в общуването с околните.

Притежават спокоен нрав, силен дух и характер, а също така винаги са готови да помогнат на наистина важните им и близки хора. Още от ранна възраст не се оплакват от липса на внимание на околните, което в бъдеще им помага да формират отношенията си с противоположния пол.

Важна особеност на хората, които са родени в сряда, е това, че е от изключително значение ранна им адаптация в социума. Именно това заедно с природните заложби на тези хора ще им помогне да постигнат огромни успехи. От голямо значение е да получат тласък в живота, който ще задвижи механизма на щастието им.

Родените в сряда ги очаква не само щастлив, а и дълъг живот. Въпреки това е важно да не приемат това за даденост и да се борят за мечтите си, използвайки силните черти на характера. Ако си изиграят перфектно картите, тогава съдбата и покровителят им Меркурий ще им помогне да постигнат завидни финансови успехи.

Жена, родена в сряда

Присъщо за родените в сряда е да не обичат стабилността и могат да са доста променливи на моменти. Все пак и тяхната планета покровител е точно такава, което до голяма степен обяснява тази черта на характера им. Мнението им се променя постоянно, което важи и за хората около тях.

Именно затова за тези хора е много важно разнообразието, както в личния им живот, така и в професионалния. Това е и причината доста сложно да изграждат стабилни отношения и да се задържат дълго време на една работа. Ако успеят да укротят тази своя нестихваща енергия, тогава ще са далеч по-щастливи и успешни във всяко едно отношение.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати