ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Кои зодии са най-съвместими в любовта?

Кои зодии са най-съвместими в любовта?

Кои зодии са най-съвместими в любовта?

В живота често се сблъскваме с различни хора: с някои от тях се разбираме, с други не толкова, а с някои направо не се понасяме. По същия начин се получава и в любовните отношения. С някои партньори връзката тече гладко и хармонично, с други скучно.

В някои неприятни случаи пък отношенията често ескалират и връзката е взаимно мъчение. А замисляли ли сте се, че причината за всички варианти на отношения се корени в различията и сходствата зодиите и пораждащите се в следствие на това съвместимост или не.

Ако искате да разберете коя зодия е най-подходящата за вас в романтично отношение, продължавайте да четете.

Ако сте Овен, то вие сте творческа натура, която е невъзможно да остане незабелязана. Вашата сродна душа са Близнаците поради ред причини. Представителите на двете зодии са свободолюбиви и самостоятелни, вследствие на което уважават това качество в другите и се съобразяват с него.

Оттук много проблеми и сблъсъци във връзката им просто отпадат. Друга причина е, че и двете зодии са енергични и динамични, обичат движението във всеки негов смисъл, обичат нещата да се случват и разбира се винаги имат сили и желание за приключения и забавления.

Добра комбинация са също Овенът и Водолеят, защото между тях обикновено се поражда мигновено привличане.

Най-подходящия партньор за Козирога е Телецът. Няма нещо, в което тези две зодии да не си пасват и да не се допълват. При тях цари пълна хармония. Телецът винаги знае какво прави и как да го направи. Така успява да вдъхне доверие и да породи чувство на стабилност в Козирога.

Съвместими зодии в любовта

Ракът е една силно емоционална зодия, много лесно поддаваща се на импулси и моментни чувства. Представителите на тази зодия избухват бързо, трудно се удържат и често реагират прибързано. Поради тази причина идеално си пасват със Скорпионите. Отношенията между тези две зодии са изключително стабилни и трудно разрушими. Скорпионът е с много нежен и внимателен темперамент, който лесно успява да усмири бурите, контролиращи импулсивните раци.

Между балансираните отношения на Рака и Скорпиона се намесва една трета зодия, която идеално би си паснала с представители и на двете зодии. Разбира се, става въпрос Рибите. Тези неуморими мечтатели, творци както в реалния, така и в техния личен, често много далеч от реалността свят, имат силна нужда от любов и взаимност. Точно това носи баланса и хармоничността в отношенията им със зодиите Рак и Скорпион.

Практичния характер на Девата пък идеално си пасва с другите земни зодии, така че ако сте тази зодия оглеждайте се за Телец и Козирог. Практици във всичко, стриктни и изпълнителни ще се допълвате идеално във всеки аспект на живота.

Любовната съвместимост на зодия Лъв е най-силни с Везните - заедно са по-силни и за тях няма невъзможни неща. Подкрепят се и се уважават.

Зодия Стрелец би се чувствата добре в компанията на Скорпиона. И двамата обичат и се наслаждават на живота. Никога не им е скучно.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати