ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Характер и съдба на жената от зодия Дева

Характер и съдба на жената от зодия Дева

Характер и съдба на жената Дева

Жената Дева е една от зодиите, които повечето хора намират за доста загадъчни и интригуващи. Никога нищо не се вижда ясно на повърхността при тези жени и точно като айсберг, има много повече неща, които се случват дълбоко в тях. Какво ги прави толкова красиви, чисти, трудолюбиви, но в същото време неразбираеми?

Черти на жената Дева

Жените Дева притежават високо ниво на сила и постоянство. Управлявани от земята, те имат бодли, направени от стомана, и са в състояние да преодолеят повечето предизвикателства, от които много други биха се отказали. Те са изключително добре организирани и имат склонност да преосмислят нещата. От тях никога нищо не се пренебрегва и имат способност да забелязват подробности. Жените от зодия Дева обикновено не си създават проблеми, защото са твърде внимателни.

Тези жени не са тип домакиня и не се опитвайте да ги направите такива. Често се случва Девите да страдат от безплодие или да създадат семейство в по-късен етап от живота си, ако изобщо започнат. Основният им фокус обикновено е върху личния растеж и развитие, и тези жени предпочитат да растат и разширяват кариерата си, отколкото да изградят семейство. Те са склонни да се преуморяват.

Когато хората си представят Дева, те я виждат като невинно девойче. Девата наистина се представя по този начин, но не позволявайте на невинната фасада да ви заблуди! Тези жени са най-способните от всички да скрият своите недостатъци и да ги прикрият със сладка невинност.

Пълната отдаденост е черта, която те притежават, но също имат дълбок копнеж да бъдат изпълнени на емоционално и физическо ниво, а когато Девата не е изпълнена, тя може да остави съпруга или любовника си заради някой, който отговаря на всяко обаждане и изпълнява всяка нужда, която може да има.

Физически характеристики на жената Дева

Дева

Жените Деви обикновено се отличават с високи и слаби тела. Ръцете и краката им обикновено са по-дълги от нормалното, а кожата им е доста светла и чувствителна. Очите им винаги блестят, сякаш в тях блестят звезди поради кристално ясното им зрение и способността да виждат всичко през хипер наблюдателните си очи. Младите жени обикновено имат лунички, за да отбележат своята младост и невинност, а много жени деви не ги губят с напредване на възрастта.

Приятелство със зодия Дева

Да бъдеш в приятелство с жена Дева може да бъде предизвикателство. Тя очаква най-доброто и нищо по-малко от себе си и от всички в живота си. Ако се сприятелявате с една от тези чисти души, не забравяйте да бъдете подложени на нейния процес на пречистване! Тя ще посочи всичките ви недостатъци и ще ви уведоми, когато не е съгласна с вас, но това е всичко, защото се грижи за вас и ви вижда, че си заслужавате най-доброто. Девата няма да си губи времето, помагайки на хора, които не ѝ се виждат достойни!

Признаци, че Жената Дева си пада по теб

Ще стане ясно, че жената Дева ви харесва, когато се държи по-срамежливо и сдържано около вас, отколкото с други хора. Тези жени са по-тихи и вглъбени в себе си, но не се свенят от добрите разговори и знаят как да носят маската на „домакиня“ за известно време.

Жената Дева обича да общува с онези, от които се интересува, и ако прекарва много време в разговори с вас и прави неща за вас, считайте се за късметлия, защото тя няма да направи това за някой, когото не обича и не се грижи за нея.

Ако една жена Дева непрекъснато ви пренебрегва, избягва разговор и просто не чувства нужда да ви помогне, тогава тя не се интересува от вас.

Как да впечатлите жена Дева

Как да очароваш жена Дева

Типичната Дева иска перфектна любов. Всички знаем, че това не съществува, но за жената Дева е така. Най-добрият начин да привлечете вниманието ѝ е да излъчвате естествено чувство за компетентност. Тези жени винаги искат да поправят всичко и всички и ако можете да покажете, че няма нищо във вас, което тя трябва да поправи, тя ще се заинтересува.

Не показвайте никаква вулгарност или грубост или да не издишате цигарен дим в лицето ѝ! (Всъщност, най-добре би било, ако изобщо не пушите). Светът наистина се нуждае от жени като Девите!

Вижте също: Известни личности Дева и още факти за Девите.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати