ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Къде грешат Скорпионите в любовта?

Къде грешат Скорпионите в любовта?

Къде грешат Скорпионите в любовта

Скорпионът е воден знак. Това е най-чувствителната от всички зодии в календара. Любовните отношения за тях са от изключителна важност. Емоциите, които влагат в тях, са твърде интензивни и понякога имат експлозивен характер. Това не е случайно, Скорпионът е най-страстният зодиакален знак.

Тази амалгама от емоции, които излъчва Скорпионът често действа задушаващо на партньора и макар да са верни и отдадени на връзката, отношенията с тях са натоварващи, защото те изискват и очакват същото и от партньора си.

Ето ги и най-големите грешки на Скорпиона в любовта!

Играта на власт

Тази зодия непрекъснато се стреми да доминира над партньора. Играта на власт, подчинението са в сферата на интереса им. Те изкусно манипулират другия човек във връзката, като използват магнетизма си.

Изпадане в крайности

Плутон е планетата, която управлява този знак и затова подвластните на него изпадат лесно от една крайност в друга. Те са на принципа или всичко, или нищо. Не се примиряват с малко и използват цялата си енергия за постигане на целите си.

Скорпиони

Вживяват се във всичко

Много обидчива и капризна зодия е Скорпионът и това се отразява твърде зле в любовните отношения. Чувствителността и ранимостта им ги кара да приемат всяко действие твърде лично, насочено срещу тях.

Не знаят емоционалните си граници

Скорпионът смята, че връзката изисква да слее душата си с тази на партньора. Невъзможността да осъществи тази мечта поражда разочарование и то подклажда непрестанни разпри с другия човек във връзката. Така отношенията стават изтощителни и често завършват катастрофално.

Двойните стандарти

Скорпионът има огромни изисквания към другия човек във връзката, но те не важат за него самия. Те самите не обичат да ги разпитват и наставляват. Това става повод често за конфликтни ситуации.

Любов при Скорпионите

Склонност към дълбоки размишления

Темите за смъртта и отвъдното вълнуват дълбоко представителите на този знак. Те често изпадат в мрачни настроения и имат силно развит фатализъм. Това се оказва прекалено натоварващо дори за стабилна връзка, а за крехки отношения има направо унищожително действие. Подобно поведение може да е грешка от страна на Скорпиона.

Силна отмъстителност

Скорпионът е може би най-отмъстителния от всички знаци. Ако нещата не се случват по техните изисквания, те са способни да извършат подлост, насочена срещу любимия човек.

Прочетете още за връзката със Скорпион.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати